Ansambel Regatt tegi uuele singlile «Kui kunagi veel näeme» muusikavideo

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Levimuusikaansambel "Regatt"
Levimuusikaansambel "Regatt" Foto: "Regatt"

Eesti retromuusika lipulaev ansambel Regatt lasi välja uue singli «Kui kunagi veel näeme». Loos pakub nii bändipoistele kui ka publikule kõrva- ja silmarõõmu noor kaunis näitlejanna Liisa Pulk. Lisaks audiosinglile on seekord toodetud ka täispikk muusikavideo, mis on Regatt’i jaoks uudne kogemus.

«Läbi muusikavideo suudame kõige paremini anda edasi seda olustikku, milles 80-datel elati. Artistid soovisid ka siis näida seksikad ja coolid. Muusikavideo sisu peegeldab minu arusaama 80-ndate seksikusest,» räägib Regatt’i solist Marek Jürgenson.
 

 Muusikavideo on üles võetud Tallinnas, Pirita rannarajoonis ning võtted kestsid kokku kaks päeva.

 «Plaanisime teha kõik ühe päevaga, aga nagu ikka tulid ette ootamatused. Jõekaldal trumme üles sättides komistas bändi trummar Silver kaablite taha ning kukutas oma kostüümikoti vette. See tähendas meile kostüümide kuivatust ning võttepäeva pikenemist. Õnneks toibusid nii Silver kui ka tema riided ning filmimine sai järgmine päev lõpule viidud», avab muusikavideo telgitaguseid Marek.

 

Regatt viljeleb Eesti levimuusika parimaid lugusid ning omaloomingut, mis on  inspireetud 80-ndate aastate muusikast. Eelmisel aastal ilmus Regatil esimene heliplaat «Tallinn-80».

Järgmine kord on võimalik Regatiga kohtuda 27. augustil Toilas Muinastulede Öö kontsertil ja Tallinnas 1. septembril Cafe Amigos ning 6. septembril Rock Cafes.

 

VAATA VIDEOT! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles