Kontserdil kõlab Mercury ja Turneri looming

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Freddie Mercury ansamblist Queen
Freddie Mercury ansamblist Queen Foto: WENN

Tänavu 6. oktoobril kuuleb Tallinna Nokia kontserdimajas kontsertetendust “Venus & Mars”, millel kuuleb kahe legendi: Tina Turneri ja Freddie Mercury parimat muusikat ja värvikaid fakte nende kahe elust.

Korraldajate teatel on tantsu- ja lauluetendus jagatud kronoloogiliselt osadeks, milles Jürgen Rooste tekstid jutustavad meeleolukaid lugusid Tina Turneri ning Freddie Mercury elust. Vahetekste esitavad laval kaks näitlejat, Harriet Toompere ja Margus Prangel.

Viimase poole sajandi muusikale oma raudse jälje jätnud Turneri ja Mercury muusikat esitavad Gerli Padar, Tanja Mihhailova, Birgit Varjun, Kaire Vilgats, Birgit Õigemeel, Ott Lepland, Uku Suviste, Oliver Kuusik, Mikk Saar ja Robin Juhkental.

Laval on Otsa kooli sümfooniaorkester ja koor, tantsutrupp Palestra, Tallinna tantsuakadeemia tantsijad ja Rütmika tantsurühm.

Lavastuse käsikirja autor on Jürgen Rooste ja lavastaja Mait Malmsten.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles