Ansambel Kurjam tähistab juubelit võimsa peoga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kurjam.
Kurjam. Foto: Berit Lamp

9. septembril tähistab ansambel Kurjam oma 15. tegutsemisaasta täitumist ning selle olulise sündmuse puhul astuvad lisaks sünnipäevalapsele klubi Tapper lavale ka teised suurepärased punkbändid Legshaker, Müstika ja SS Robot.

1996. aastal esmakordselt kokku tulnud Kurjam on 2011. aastal olnud erakordselt edukas jaanuarikuus ilmunud album «Kuumalaine Stroomi rannas» on senise karjääri menukaim ning aasta jooksul antud kontsertide hulk tõestab samuti, et Kurjam on saavutanud tippvormi.

Kodumaise hardcore pungi päästjaks peetav SS Robot alustas tegevust alles sel aastal, kuid juba on need karmid Tartu mehed toonud muusikasõprade ette suurepärase EP «Pidurdusjälg taevas», mis teatab uue ajastu algusest kohalikus pungis.

Juubelikontserdi erikülaliseks on taas elule ärganud legendaarne Tallinna ska-pungi bänd Müstika, kes astub lavale seninägematus koosseisus.

Sellesuviste kontsertidega ohtralt kiitust pälvinud Legshaker loodi 2010 aastal Pärnumaal ning stiililiselt segab bänd kokku pungi ja rahvamuusika, mille tulemuseks on bändi enda sõnul «Balkani piirkonnale iseloomulik rahvalik punkmuusika, mida sealkandis kunagi kuuldud ei ole».

Bändide eel, järel ja vahepeal valivad muusikat Raadio 2 saate «Punkpolitsei» mehed Niineste ja Uims.

Featuring: Kurjam 15 toimub reedel, 9. septembril Tallinna klubis Tapper. Uksed avatakse kell 20.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles