Margit Hakomaa pulmad peeti kokteilipeo varjus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Solarise Terrassi pidulik avamine 08.06.11
Margit Hakomaa ja Evelyn Sepp
Solarise Terrassi pidulik avamine 08.06.11 Margit Hakomaa ja Evelyn Sepp Foto: Viktor Burkivski

Restoraniäris töötav ärinaine Margit Hakomaa (40) ja laevandusspetsialist Tanel Härma (31) pidasid hiljuti üsna ootamatult oma sõpruskonnaga koos maha pulmapeo kokteilipeo varjus, vahendab Kroonika.

Nimelt kutsusid vastsed abikaasad külalised laupäeval esmapilgul tavalisena näivale kokteilipeole, mis osutus siiski hoopis pulmapeoks.

Margit ja Tanel nautisid oma esimest suuremat pidu abikaasadena restorani Vertigo terrassil. Abielu registreeriti seevastu isekesis, sest paar soovis hoida seda päeva vaid endile.

Margit leiab, et kui omal ajal ühendati talud ja loomakarjad ning pool küla oli pulmadega seotud, siis tänapäeval on inimesed iseseisvad ja oluline on hoopiski hingeline pool.

Margiti sõnul ei teinud nad Taneliga isegi esindusfotosid - selliseid, kus poseeritakse koos naeratades kaamerasse. «Pilte ma ei väärtusta, mul on endal detailne ja väga värvikas mälu,» kinnitab enesekindel daam.

Vastsete abikaasade vanemad said nende abiellumisest teada alles pärast registreerimist pidulikul õhtusöögil, kuhu olidki kutsutud vaid lähisugulased.

Margitile on see teine abielu. Tanelile esimene. Margit oli varem abielus restoraniärimees Auri Hakomaaga (55), kellele kuuluvad ka Tallinna ühed menukaimatest restoranidest, Olde Hansa ja Clazz.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles