Kati Murutar: Termikas on nagu väike laps!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater"Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater".  Paari pandi Kati Kati Saara Vatmann ja Tarmo "Terminaator" Arumets
Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater"Kroonika seksikate pidu ja 15.sünnipäev klubis "Teater". Paari pandi Kati Kati Saara Vatmann ja Tarmo "Terminaator" Arumets Foto: Jelena Rudi

Kirjanik Kati Saara Vatmanni (44) ja Tarmo «Terminaator» Arumetsa (45) abielu on purunenud. Kati võttis tagasi ka oma vana perekonnanime Murutar ja avab Kroonikale lahkumineku tagamaid.

See on Katil juba teine napiks jäänud liit, mille lagunemine läinud nädalal Eesti avalikkust raputas.

Kati ise kirjutab nii:

Tarmo Arumets on väga soe, helge ja armas inimene. Ta on nagu väike laps. Püüab anda endast parima, aga püsivust on enamasti paar minutit.

Kui inimene ei suuda ühelegi tööle keskenduda, läheb ta endast välja. Endast väljas inimene läheb vihaseks. Viha valab välja armastatu peale. Väga valusalt ja sügavalt. Armastatu teeb salaja tööd ära, teenib elatist - ja pälvib veel suurema viha.

Meie juures veedetud kaheksa kuud on tema elu rekord pühendumist, truudust ja armastust. Olen Termikale sellise eneseületuse eest tänulik ja jään teda väga heade tunnetega mäletama.

Termikas vastab aga Katile nii:

Kui tahad mind alandada, siis anna minna, inimesed ei tea Sinust pooli asjugi, mina ja laps, tööd tegin mitmel rindel, kui meil raha ei olnud, takso, puidufirma, kodutööd - mida veel vaja on, lubasime, et meediasse ei liigu, aga Sa ei pidanud vastu...

Tsirkus jätkub täistuuridel...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles