Galerii: VMA gala suurimad moefopaad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval jagati Los Angeleses MTV videoauhindu ning mitmed staarid saabusid galale kostüümides, mille maitsekuses võib kahelda.

Miki Hiir on vahva, kuid Kreayshawni kleit on lihtsalt naeruväärne, kirjutab socialitelife.com. Sama hästi oleks ta võinud kanda jõulukampsunit või ükssarvedega särki. Sädelus ei tähenda, et seda ilmtingimata kandma peab.

Snooki ei valinud just kuigi meelitavat kostüümi. Kas Ed Hardy soovis, et naine prooviks tema «kõrgema klassi prostituudi» kollektsiooni?

Katy Perry ei näe küll välja nagu prostituut, kuid ta ei kanna kunagi midagi eriliselt jahmatavat. Kingad on nunnud, kuid see on ka kõik.

Kuigi on tore, et Rebecca Black riietus enam-vähem eakohaselt, on tema rõivavalik veidi lame ja meenutab pidžaamat.

Jessie J kostüüm tekitab klassikalise küsimuse: «Miks?» Rokkstaariks olemine on lahe, kuid see ei õigusta tsirkuseprostituudi välimust.

Skylar Grey arvas vist, et on oma privaatses salvestusstuudios. Miks mitte kanda avalikul üritusel kena kleiti ja naeratada fotograafidele?

Kuigi Sammi «Sweetheart» Giancola ei näe ülearu litsakas välja, paistab tema kleidi materjal siiski väga odav.

Deena Cortese juuksed on mitmevärvilised ja kleit lühike, kitsas ja litsakas. Ta vajab hädasti stilisti abi.

Bonnie McKee oleks pidanud enne punasele vaibale astumist peeglisse vaatama. Mis värk see veel on? Liiga palju kette ja liiga palju satiini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles