Trummibassi ja dubstepi suurnimed Club Hollywood´is

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trummibassi ja dubstepi suurnimed Club Hollywood´is
Trummibassi ja dubstepi suurnimed Club Hollywood´is Foto: Club Hollywood

Kõigile dubstepi ja trummibassi austajatele on Club Hollywood´il septembriks topeltkoguses häid uudiseid. Nimelt on klubis üles astumas kaks suurt maailmas tunnustatud artisti. 

8. septembril on Club Hollywood´is dubstepi pahapoiss Borgore. Tema slogan on "Borgore ruined dubstep" – mees, kes rikkus dubstep´i. Seda ta ka tegi,  samas viies enda heavy-metalist mõjutatud bassimuusika täiesti uuele tasandile. Tänu enda boheemlasliku rock´n´roll elustiilile ja kurjadele bassiliinidele on Borgore artist, keda ei saa kindlasti maha magada.

Septembrikuu viimasel neljapäeval on Club Hollywood´il au võõrustada Suurbritannias pärit vaieldamatult praeguse hetke suurimat ja olulisemat trummibassi produtsenti/DJd. Lavale astub Sub Focus. Tema lugusid teavad kõik, kes natukenegi antud muusikžanriga kursis on. Tema suurim hitt "Rock it" pürgis Inglismaa tantsumuusika edetabelis kiirelt esimesele kohale. Lisaks sellele on ta ka remixinud artiste nagu The Prodigy, Deadmau5, Rusko, Dr. Octagon, Empire of the Sun, Dizzee Rascal ning olnud ka Pendulumi soojendajaks nende Suurbritannia tuuril. Loomingus lähtub Sub Focus „kõik sobib“-mantrast. Seega on nimetatud artist sünonüümiks tänapäeva tantsumuusikale, mis koondab kõiki elektroonilise muusika erinevaid stiile. 

Lisainfo: www.clubhollywood.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles