Moeajakiri Vogue kirjutab Mart Juure tütrest Maria Minervast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Minerva pani peo käima.
Maria Minerva pani peo käima. Foto: Liis Treimann

Moe- ja elustiiliajakiri Vogue intervjueeris eestlannat Maria Juurt(23), kes õpib Londoni ülikoolis visuaalkultuuri. Maria tunnistab ajakirjas, et tema debüüt muusikas oli Londonis väga väsitav.

Lõik ajakirjast Vogue:

Alustasite muusikaga tegelemist Londonis - kuidas see linn on teie loomingut mõjutanud?

Keskkond mängib tähtsat rolli, see võib inspireerida või piirata, kuid kõige tähtsam on tegeleda sulle sobivaga, võimaldada endal olla liikuv ning valida vaid see, mis meeldiv on. Minu debüüt Londonis oli tegelikult väga väsitav. Ma ei jää tihtipeale rahule ja otsin edasi, võib-olla selle tõttu hakkasin tegutsema outsider`ina

Maria Juur teeb muusikat Maria Minerva nime all. Muusika ilmub USAs paiknevast tuntud sõltumatust plaadifirmast Not Not Fun, mida seostatakse moeväljenditega «hüpnagoogiline popp», «chillwave» ja «lo-fi tantsumuusika» ning mille all plaadistavad Dylan Ettinger, LA Vampires, Pocahaunted, Psychic Reality jt.

«Õpin Londoni Ülikooli alla kuuluvas Goldsmiths College’is visuaalkultuuri teooria magistrantuuris. Kui aus olla, siis veidi jäi Tallinn kitsaks küll. Ülikooli lõppedes ühtegi karjääriväljavaadet ei paistnud, samas kohas teist kraadi teha ei tahtnud.Keskkonnavahetus aitas, mul ausalt öeldes enamik häid sõpru elab juba kuskil mujal. Tulen tagasi, kuid mitte niipea,» ütles Maria Juur kevadel Postimehele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles