Stuudio Joy alustab uut hooaega uute tantsustiilide sissetoomisega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii tantsisid stuudio Joy suured eelmisel hooajal. Ees on uus hooaeg ja uued tantsud, milles on võimalus igaühel osaleda.
Nii tantsisid stuudio Joy suured eelmisel hooajal. Ees on uus hooaeg ja uued tantsud, milles on võimalus igaühel osaleda. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Stuudio Joy alustab uut õppeaastat ehk hooaega 10. septembril Valga kultuurikeskuses ja nagu ikka – jälle uutmoodi. Oodatud on kõik, kes soovivad laulda ja tantsida.

Stuudio juhi Marina Jerjomina sõnul vanusepiiranguid pole ja seni viljeldud tantsustiilidele lubatakse nüüd lisa, mille tulemusena on valminud nimekiri: salsa, bachata, bachatango, moderntants, hip­hop oma mitmekesisuses, breik, lastetants ja estraad. Uute stiilide kohta ütles Jerjomina, et kuna kogu Euroopa tantsib, on aeg neid ka Valgas õpetada. Treener tuleb Tallinnast, on nende stiilide Eestisse tooja ning räägib eesti, inglise ja vene keelt.

«Kalev Härk ütles meid kevadel õnnitledes, et stuudiolaste vanus on 4–23+. Läheme selle plussiga nüüd nii kaugele, kui laulda ja tantsida tahtjail vaid soovi on,» rääkis Jerjomina. «Et tantsuhimulised suudaksid otsustada, kas neile meeldib hiphop, breik või modern, paneme kella 14–16 tööle nende stiilide õpitoad. Treenerid on Tallinnast, Riiast ja Valgast,» rääkis Jerjomina.

Koolituse järel tutvutakse stuudio pedagoogidega ja registreeritakse ringides osa võtta soovijad. Pedagoogide ridades on muudatusi. Kes kohale läheb, saab näha. Kell 17 aga algab stuudio tantsuõhtu, mille käigus õpetatakse soovijatele salsat ja bachatat. «Kutsume vaatama ja õppima. Õppida võib alati ja kõike,» julgustas Jerjomina. «Salsa aitab lõõgastuda ja suhelda, on kui tantsuteraapia.»

Õppemaksu kohta andis Jerjomina teada, et see jääb endiseks – 20 eurot kuus. Kes osaleb kahes või enamas ringis, maksab 16 eurot iga ringi eest.

Marina Jerjomina sai hiljutisel kohtumisel stuudio veteranidega väga liigutava tähelepanu osaliseks. «Stuudio Joy õpetab laulma ja tantsima, aga mis veelgi tähtsam –
ennast leidma, avama ja realiseerima,» ütles stuudio endine tantsija, kevadel kuldmedaliga vene gümnaasiumi lõpetanud Jelena Šihhaleva. Tantsija Kaj Bronko oli sama meelt, kuid lisaks sellele pidas ta Joyd oma perekonnaks. «Suuremat tänu kui need sõnad ei saa pedagoog oma endistelt õpilastelt tahta,» ütles stuudio juht ja vaimne ema Marina Jerjomina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles