Siiri Leinatamm avameelselt lahutusest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siiri ja Tarmo Leinatamm koos tütrega
Siiri ja Tarmo Leinatamm koos tütrega Foto: Elu kiri

Poliitiku, dirigendi ja Kreisiraadio-mehe Tarmo Leinatamme (54) kõrval pikki aastaid kõndinud abikaasa Siiri Leinatamm (53) on otsustanud oma abikaasast lahkukasvamise loo avameelselt teleekraanil ära rääkida. 

«See on väga valus. Armunud inimesel tekib uus käitumine. Mis tunne see on... Ta ei olegi enam sinu inimene!» kirjeldab dirigendi ja poliitiku Tarmo Leinatamme abikaasa Siiri Leinatamm täna õhtul Kanal 2 saates «Avameelselt» mõtteid ja tundeid, mis tal oma kooseluga seoses on tekkinud.

Nädal enne rahvusvahelist teatripäeva olevat Vanemuise teatripeol sümfooniaorkestri esimene viiul Laura Miilius liikunud dirigent Tarmo Leinatamme seltsis, kirjutas Õhtuleht juba möödunud kevadel.

Sellest uudisest kuulnud Tarmo Leinatamme kaasa Siiri oli toona üsna murelik, sest dirigendist abikaasa seekordne afäär 23-aastase kallimaga näis päris tõsine.

Omanimelist ilusalongi pidav Siiri ei osanudki esimese hooga öelda, mis seisus tema suhted abikaasaga on. «Tuleb natuke mõtiskleda. Me ei kakle. Aga iga esikaane peal on keegi, kes lahutab – ju see on moes. Kas minagi sellesse moodi kuulun, ei oska veel öelda,» arutles Siiri Õhtulehele antud intervjuus.

«Loomulikult olen ka mina see inimene, kes arvab, et kus suitsu, seal tuld. Ega ma nii loll enam ei ole – ma ei ole ju enam 20-aastane ja noh, meestel käib ju jooksuaeg,» lisas ta toona nukralt.

Kaksikõdede Elo Mõttus-Leppiku ja Katrin Tibari täna algavas saatesarjas «Avameelselt» nõustuski  Siiri rääkima sellepärast, et juhtida oma looga tähelepanu ühiskonna suhtumisele.

«Uut suhet tervitatakse kui vägitegu, mitte ei nähta lahutuste taga ebaõnnestumist pikaajalise suhte hoidmisel,» kirjeldab üks saate tegijatest, Katrin, Õhtulehele.

«Klantspiltidelt vaatavad vastu rõõmust õhetavad armunute näod, aga keegi ei räägi, millist valu tunnevad mahajäänud lapsed ja endine elukaaslane,» täiendab teda ka saatejuht Elo.

«Avameelselt » Kanal 2s kl. 21:00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles