Mr. «Black Star» aka TIMATI tuleb taas Eestisse!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mr. „Black Star“ aka. TIMATI  tuleb taas Eestisse!
Mr. „Black Star“ aka. TIMATI tuleb taas Eestisse! Foto: Cathouse

Mr. «Black Star» aka TIMATI on vallutanud juba aastaid tagasi kogu suure ja uhke Venemaa. Möödunud suvel alistusid tema uuele megahitile ka kogu Euroopa tantsupõrandad ja artist ise usub, et kohe-kohe hakkab tema täht eredalt särama ka hip-hopi sünnimaal Ameerikas.

Ambitsiooni ja tahtmist sel noormehel, kellele vanemate poolt on nimeks antud Timur Ildarovich Yunusov, on piisavalt. Ta on sündinud 15.augustil 1983. aastal Venemaa avarustes ja laiale üldsusele tuntuks sai tõsieluseriaalist “Star Factory 4”.
 
See mis edasi juhtuma hakkas, on nagu tõelisest muinasjutust. Võitnud venelaste südamed, võttis noorhärra ette järgmise sihtmärgi. Koos tugeva produtsendi ja hea managemendi tööga vallutati 2011. aasta suvel Euroopa muusikaedetabelid.

„Welcome To St.Tropez“ tõusis juhtima suurte muusikamaade, nagu Prantsusmaa, Saksamaa, Šveitsi, Rootsi ja Belgia edetabeleid!
 

Mis aga võiks olla ühe tõelise hip-hopi mehe suurim unistus?

Valitseda Ameerika muusikatööstuse edetabeleid! Sellega on Timati juba hoogsalt alustanud. Tuleb tõdeda, et suuremalt ja uhkemalt pole võimsal Venemaal ükski staar sellist julgustükki ette võtnud.

Timati on lühikese aja jooksul teinud koostööd staaridega, kes on vaieldamatult oma ala legendid nii siin- kui sealpool ookeani - Snoop Dogg, Busta Rhymes, Xzibit, P. Diddy, Fat Joe, jne.
 

Piletid Timati eksklusiivsele klubikontserdile tulevad müügile 08. septembri varahommikul hinnaga 25 eurot pilet.

Ainult vähestel õnnelikel on võimalus viibida 24. septembril Tallinna seksikaimas ööklubis CatHouse ning oma silmaga näha ja kõrvaga kuulda Megastaari, kes on muutnud muusikamaailma!

Uksed avatakse kell 22:00 ja piletite arv on piiratud! Kiirusta ja ära jäta kasutamata võimalust nautida selle sügise eksklusiivseimat kontserdit!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles