Piletimäng: pidutse ansambliga Apelsin Sugaris!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Legendaarne ansambel Apelsin.
Legendaarne ansambel Apelsin. Foto: Malle Kosk

Pärnu Postimees ja vabaajaportaal 24tundi jagavad igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Järgmisel laupäeval tantsitab Pärnu magusaimas ööklubis Sugar rahvast legendaarne ansambel Apelsin, tuues peolisteni kõik oma tuntumad hitid.

Loosime Apelsini kontserdile välja 3x2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti küsimusele: “Kas ansambel Apelsin tähistab kolme aasta pärast oma 25. või 40. tegutsemisaastat?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 14. septembri keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil “Piletimäng”, Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kellest räägib lavastus “Imetegija”?” õige vastus on Helen Keller. Laupäeval lähevad kaaslasega Endla teatri “Imetegija” esietendusele Annika Riismaa ja Kaie Saamre.

Internetis toimunud piletimängus võitsid kaks pääset reedeks ööklubisse Bravo üritusele “Bad Jam” Pirte Mitt, Ailen Lumera ja Marti Kõrnas.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles