Nicole Richie pani Joel Maddeni dieedile

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicole Richie ja Joel Madden
Nicole Richie ja Joel Madden Foto: AP / Scanpix

Seltskonnastaar Nicole Richie pani oma muusikust kallima Joel Maddeni dieedile.

27-aastane Richie, kel on mehega kümnekuune tütar Harlow, keelas oma kaasal kaloririkkaid toite süüa, vahendab Femalefirst.

«Algul naeris Joel selle välja, aga Nicole muutus toidusõdalaseks,» rääkis allikas. «Ta keelas ära praetud ja suure suhkrusisaldusega toidud. Joeli jaoks on see tõeliselt raske, sest ta on rämpstoidusõltlane.»

Kuuldavasti on Maddenil õnnestunud naise soovituste põhjal toidusedelit muutes juba 4,5 kilo alla võtta. Piirangud on aga ranged – rokkar ei tohi süüa leiba ning peab ohtralt puu- ja juurvilja krõmpsutama.

«Ehkki ta algul veidi torises, on Joelist Nicole’i rõõmuks eeskujulik dieedipidaja saanud,» lisas allikas. «Ta räägib pidevalt sellest, et saab paremini magada ja et tal on rohkem energiat.»

Lisaks dieedile teeb 29-aastane Madden kolm korda nädalas kaheksakilomeetrise jooksuringi, et oma füüsilist vormi parandada.

Lisaks dieedile uuendavat Nicole ka Joeli garderoobi ja jagavat talle soovitusi, mida tasuks kanda ja mida mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles