Mainori üliõpilasdisain "Ü-DI1" jõudis Viljandisse

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval, 13. septembril kell 17 avab Eesti Ettevõtluskõrgkooli Mainor disaini õppetool Viljandi linnagaleriis (linnaraamatukogus) üliõpilastööde näituse “Ü-DI1”. Ühtlasi peetakse seal õppeaasta avaaktus.
Teisipäeval, 13. septembril kell 17 avab Eesti Ettevõtluskõrgkooli Mainor disaini õppetool Viljandi linnagaleriis (linnaraamatukogus) üliõpilastööde näituse “Ü-DI1”. Ühtlasi peetakse seal õppeaasta avaaktus. Foto: Elmo Riig / Sakala

Teisipäeval, 13. septembril kell 17 avab Eesti Ettevõtluskõrgkooli Mainor disaini õppetool Viljandi linnagaleriis (Tallinna tänav 11/1) üliõpilastööde näituse “Ü-DI1” (üliõpilasdisain nr 1).

Koos näituse avamisega leiab aset Eesti Ettevõtluskõrgkooli Mainor Viljandi õppekeskuse õppeaasta avaaktus.

Tegemist on tulevaste disainerite näitusega, mida möödunud oktoobris sai vaadata  Rakveres, märtsis Türil ja juunis Tallinnas Õpetajate majas. Väljapanekus on esindatud disaini õppetooli sisekujunduse, rõivadisaini ja graafilise disaini üliõpilaste tööde paremik nii kahemõõtmeliste kui kolmemõõtmelistena.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles