Tõnu Kaljuste ja Kadri Hinrikus ilmusid seltskonda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Kaljuste ja Kadri Hinrikus kolisid kokku
Tõnu Kaljuste ja Kadri Hinrikus kolisid kokku Foto: elu24.ee

Dirigent Tõnu Kaljuste (58)ja ETV uudisteankru Kadri Hinrikuse (41) aasta eest ilmsiks tulnud suhe on endiselt kindlatel rööbastel. Paar jäi esmakordselt koos kaamera ette septembri alguses seltskonnamelus ERSO hooaja avakontserdil, vahendab Kroonika.


Kui Kaljuste ja Hinrikuse suhe avalikuks tuli, rääkis Kadri, et neil Tõnuga on kummalgi oma kodu, nad ei ole reaalselt koos ja elavad eraldi.

Aasta alguses paari teineteiseleidmise saaga jätkus – Kadri ja Tõnu olid silma jäänud nii mõnelegi Kanaaridel puhanule, kui nad teiste seas Lanzarotelt naasid. Seal veetis paarike segamatus rahus nii jõulupühad kui ka aastavahetuse.

Tänaseks on paar lähikondlaste sõnul leivad ka ühte kappi pannud ja juba mõnda aega saadavad paari kurejutud, mis ei ole siiski kinnitust leidnud.

Varem, ligi kolmkümmend aastat, seisis Tõnu kõrval näitlejatar Ülle Kaljuste, Kadri on olnud seotud endise ETV juhi, praeguse filmimehe Ilmar Raagiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles