Moegalerii: NYMF Moestuudio esitles uut kollektsiooni nimega FÖÖNIKS

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

  NYMF Moestuudio esitles oma uut kollektsiooni nimega FÖÖNIKS seninägematu moeshowga!

NYMF Moestuudio on pisike armas moeateljee, mis asub E. Saarineni poolt projekteeritud kaunis hoones Tallinna vanalinna piiril .

Siin kohtuvad kliendi soovid  disainer Triin Kärblase nägemusega moodustades sümbioosi pilkupüüdvatest rõivastest, millele on raske tänaval mitte järele vaadata.

Naiselikud vormid, karismaatilised mustrimängud, isuäratavad värvikombinatsioonid, kaunid tikandid, hõrgud pitsid ja pärlinööbiread….Ja seda kõike täpselt sellisel määral, et kogu kombinatsioon ka reaalses elus uhkusega kantav oleks.

 

Lisaks erakliendi tellimustele pakub NYMF Moestuudio ka erinevate reklaam- ja personalirõivaste disainimist ning tootmist.

Eriliseks lemmikuks on stuudiole loomulikult pruutkleidid. Paar korda aastas esitletakse NYMF kaubamärgi all ka oma põnevaid kollektsioone, mille ainueksemplare on võimalik soetada kas Moeturgudelt või ateljeest.

www.nymf.ee

UUS KOLLEKTSIOON

Sügiskollektsiooni  “Fööniks”  eesmärgiks on põnevate läbilõigetega miksida erinevaid mustreid, värve ja struktuure, mille tulemusel tekib fööniksile iseloomulik ultravärviline ja detailiderohke, kuid samas harmooniline kooslus.

Mustrid on intensiivsed- romantilised, mustlaslikud neerumustrid- hulganisti lendlevat siidi ja kõike seda vürtsitamas dramaatiline must pits.

Ülinaiselikud ja aristokraatilikud siluetid on rikastatud lapsemeelsete detalidega- pealeõmmeldud taskud, naivistilikud tikandid ja aplikatsioonid, armsad kraekesed, lipsukesed ja nööbikesed.

30 komplektist koosnev kollektsioon on mõeldud karismaatilisele ja säravale naisele.

 

8.septembril toimunud etenduse jaoks on loodi E.Saarineni maja vahemerehõngulises siseaatriumis spetsiaalne olustik ja atmosfäär ning modellid saabusid justkui maa-alt fööniksina.

Rütme pillus õhku trummivirtuoos Reigo Ahven ning meeli erutas Cinzano vahuvein.

 


 Kiika pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles