Märt Agu ja Veronika Portsmuth on tantsusaate uued kuumad staarid!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas tulevased tantsustaarid - Märt Agu ja Veronika Portsmuth
Kas tulevased tantsustaarid - Märt Agu ja Veronika Portsmuth Foto: elu24.ee

Peagi hakkavad Kanal 2 hittsaates «Tantsud tähtedega» taas tantsukingi sahistama meie kohalikud staarid. Sel hooajal võib tõenäoliselt jalga keerutamas näha nii ärimees Jaan Tootsi elukaaslast Kati Tootsi, lauljatar Getter Jaanit kui ka muusikuid Ott Leplandi või Stig Rästat.

Kui vaid märgataks kutsuda, osaleks saates «Tantsud tähtedega» suurima rõõmuga ka näitleja Jan Uuspõld ja lauljatar Kerli Kõiv.

Elu24-le on saabunud aga hoopis toredam  vihje. Nimelt ennustatakse uueks kuumaks üllatuspaariks sel hooajal  tantsuõpetaja Märt Agu ja tänavuse noorte laulupeo «Maa ja ilm» kunstilist juhti Veronika Portsmuthi.

Miks just neid? Aga sellepärast, et meile vihje saatnud lugeja nägi paarikest hoogsalt tantsusamme harjutamas Märt Agu omanimelises tantsustuudios.

Elu24 uuris Kanal 2 avalike suhete juhilt Heili Klandorfilt, kas ennustus Märt Agu ja Veronika Portsmuthi osalemisest saates peab paika.

«Jah, panite kümnesse! Tõepoolest, Märt ja Veronika osalevad sel aastal tantsusaates,» kinnitab kuulujutu tõepära ka Heili.

Veel lisab Heili, et Märt on endine peotantsija, kes on tuule tiibadesse saanud just Revalia tantsukoolist.

«Miks just Märt ja Veronika paari pandi, ei vaja vast pikemat selgitust. Kutsume neid hellitavalt «laulupeoks» ja «tantsupeoks»,» lisab Heili. «Mis aga veel toredam puutepunkt, Märt ja Veronika on ka klassikaaslased 21. Keskkooli päevilt.»

Hetkel teeb paarike kõvasti trenni tõepoolest Märt Agu Tantsuakadeemias Solarise keskuses.

Pind varbasse Märt ja Veronika ka Elu24 poolt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles