Anu Saagim rebis konkurentide pildid seintelt

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim Model Mansionis, 27.11.2008
Anu Saagim Model Mansionis, 27.11.2008 Foto: Katre Kivi | Photo Factory

Nädalavahetusega leidis oma lõpu bravuursete kaunitaride Anu Saagimi ja Liis Lassi töövahetuseksperiment.



Anu pani tööle punkti juba reedel, alustades päeva Model Mansioni seinte täiustamisega. Kõigepealt rebis ta maha kõikide oma kaunitaridest konkurentide pildid.

Miss Laura Kõrgemäe oma oli aga nii kõvasti seinale liimunud, et Saagim pidi leppima vaid neiule vuntside joonistamisega.

Järgmisena võttis ta ette baaridaamide ja ettekandjate kleidikesed, mis olid tema arvates igavad ning sobiksid pigem kontorirottide kui seksikate teenindajate selga.

«Muud ei jäänud muud üle, kui võtsin käärid kätte ja lõikasin need lihtsalt lühemaks. Tulemus oli kohe silmaga näha – klientide näod läksid poole rõõmsamaks!» kommenteeris Anu õnnestunud otsust.

Kokkuvõtteks leidis ta, et paari päevaga Model Mansionis siiski mingeid radikaalseid muutuseid ei tee.

«Nagu olen juba öelnud, siis minu vip-lounge peaks olema selline, kus külaline saab end täiesti vabalt tunda. Model Mansioni ruumid on aga maast laeni kaetud karvase vaipkatte- ja sametiga ning seepärast on seal võimatu šampanjat pritsida või maasikasõda pidada, vahukoorest rääkimata,» kurtis Anu.

Kui aga sisekujundus kõrvale jätta, tundis Anu end lounge’i bossina päris hästi. «Positiivne oli see, et omanikud lubasid mul jookide hindu korrigeerida ja keegi ei pahandanud, kui vippidele pakkusin ka tasuta jooke ja tervitusnapse,» sõnas ta.

«Töötajaid pean samuti kiitma, sest nemad olid tõesti hästi tublid. Näiteks kui ma neile vihjasin, et nad võiks riietuda ja meikida end veidike julgemalt, siis keegi protesteerima  ei hakanud ning minu soovitustega mindi võimaluste piires hoogsalt kaasa,» tõdes Anu.

Kas Saagim oleks ka tulevikus nõus kellegagi mõneks ajaks töökohad vahetama? «Why not,» kostis ta. «Olen alati uutele ja põnevatele väljakutsetele avatud. Aga ei tasuks siiski unustada, et ma olen siiski ka väga valiv.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles