Piletimäng: roki täiega Kentuki Lõvis!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Tuberkuloited oma algusaastail. Seisavad (vasakult) Vido Kaljus, Aivar Aigro, Aivar Kandla, istuvad Summer ja Alar Aigro.
The Tuberkuloited oma algusaastail. Seisavad (vasakult) Vido Kaljus, Aivar Aigro, Aivar Kandla, istuvad Summer ja Alar Aigro. Foto: Erakogu

Pärnu Postimees ja vabaajaportaal 24tundi jagavad igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Järgmisel reedel astub Kentuki Lõvi pubi püünele legendaarne Sindi rokkbänd The Tuberkuloited. Pärnu Postimees pakub kõigile võimaluse minna ise kohale ja rokkida koos tubekatega!

Selleks loosime The Tuberkuloitedi kontserdile välja 3x2 pääset. Peale selle kingime võitjatele tasuta plaadi.

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas The Tuberkuloitedi kontserdiga samal ajal peab Kentuki Lõvis oma sünnipäeva Jim Beam või Jack Daniels?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 21. septembri keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil “Piletimäng”, Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas ansambel Apelsin tähistab kolme aasta pärast oma 25. või 40. tegutsemisaastat?” õige vastus on 40.

Selleks laupäevaks võitsid kaks pääset klubisse sugar Apelsini kontserdile Birgit Sild, Helen Kask ja Evely Madison.

Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles