Video: Foo Fighters laulis homofoobsetele protestijatele serenaadi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foo Fighters
Foo Fighters Foto: nbcactionnews.com

Foo Fighters laulis serenaadi kurikuulsale Westboro baptistikirikule, kes protesteeris nende Kansas City kontserdipaiga ees.

Kogudus arvab nimelt, et bänd ei ole suutnud piisavalt promoda «Jumalale kuuletumist».

Dave Grohl ja tema bändikaaslased sõitsid veokiga protestijate ette ja piinasid homovastast seltskonda looga «Keep It Clean».

«Daamid ja härrad, Jumal õnnistagu Ameerikat! Vabade maad, vaprate maad! Mind ei huvita, kas oled must, valge, lilla või roheline; kas oled pärit Pennsylvaniast või Transilvaaniast, kas oled Lady Gaga või Lady Antebellum - siia kuuluvad kõik. Mehed, kes armastavad naisi. Naised, kes armastavad mehi. Mehed, kes armastavad mehi. Naised, kes armastavad naisi - jaa, seda meeldib meile kõigile vaadata. Tahan vaid öelda - Jumal õnnistagu Ameerikat!» kuulutas Grohl.

Westboro Baptist Church on iseseisev kirik, mis protesteerib hukkunud sõjaväelaste matustel või kohtades, kus on oodata meedia tähelepanu. «Vihagrupiks» peetav kirik peab suure osa maailma probleemide põhjuseks homoseksuaale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles