Teadlaste ööl räägitakse digitaalajastust

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kolledž.
Pärnu kolledž. Foto: Urmas Luik

Sel reedel, 23. septembril toimuva teadlaste öö ürituste raames saab Tartu ülikooli Pärnu kolledžis kuulata kahte loengut digitaalajastust.

Kolledži turundusspetsialisti Triin Jaansoni teatel saab reede õhtul toimuvate loengutega hoida end kursis kiirete arengutega ettevõtluses. Nii esinevad Silver Hage ja Priit Tomp, kes räägivad ettevõtlusest internetis ja uusimatest trendidest turunduses.

Hage on internetiettevõtja ja blogija, kes õppis majandust Tartu ülikoolis ja Waseda ülikoolis Tokyos. Tema suur kirg on uued tehnoloogiad, Jaapan, suusatamine, mood ja toit.

Tomp töötas 2010. aasta jaanuarini Siemensis, kus tegi tüüpilist kontoritööd. Et talle anti valida kas väiksem palk või koondamine, valis ta viimase ja lõi oma ettevõtte Cherry.ee.

Teadlaste öö on Euroopa Komisjoni initsiatiivil loodud üleeuroopaline teadusringkondi – ülikoole, akadeemiaid, teaduskeskusi, muuseume, laboratooriume jt akadeemilisi organisatsioone – ühendav suurüritus, kus ühe ööpäeva jooksul toimub palju teadust ja teadlasi ühiskonnale tutvustavaid ning lähendavaid üritusi atraktiivses ja lõbusas võtmes.

Pärnu kõrval on üritusi mitmel pool Eestis. Teadlaste öö Pärnu üritusel osalemiseks on vaja eelnevalt registreerida.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles