Staarkunstnik Martin Saar ja tema kallim ootasid seksiga kaks kuud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunstnik Martin Saare muusad: Kati Vaikre
Kunstnik Martin Saare muusad: Kati Vaikre Foto: Lugejapilt

Staarkunstnik Martin Saar (30) ja tema kallim, juuksur Kati Vaikre (23) nautisid kaks kuud siirast armumise aega, enne kui nad esimest korda vahekorda astusid, vahendab Kroonika

Kuidas teie suhe alguse sai?

Kati: Kohtusime eelmise aasta novembris klubis Hollywood. Olin septembris oma kolm aastat kestnud suhte lõpetanud ja mõtlesin, et hurraa, olen vaba sellest keerulisest suhtepuntrast, nüüd lähen ja teen, mida ise tahan.
 
Martinit ma varem ei tundnud. Teadsin vaid, et ta on kunstnik ja kunagine Inese peika. Mäletan isegi, kuidas seitse aastat tagasi, kui ma põhikoolis käisin, lugesime sõbrannaga Kroonikat, milles oli artikkel Inesest ja Martinist.
 
Vaatasin juba siis, et vau, selline kutt – Kahju, et nii lahedad tüübid ainult välismaal elavad. (Sel ajal elas ja töötas Martin New Yorgis. – toim)
 
Tol kolmapäeva õhtul, kui kohtusime, olime otsustanud sõbrannaga välja minna. Alguses ei tundunud klubis üldse põnev, aga kui end lahkuma seadsime, hakkas häid lugusid tulema ja me otsustasime natukeseks veel tantsima jääda.
 
Järsku kohtus mu pilk tüübi omaga, kes seisis tantsuplatsi kõrval. Vaatasime teineteist kauem, kui oleks tohtinud, ja ma tegin saatusliku vea – naeratasin.
 
Paar minutit läks mööda ja Martin tuli mu juurde. «Noh, eriti sitt muusika, jah?» olid tema esimesed sõnad. «Mis te hiljem teete?»
 
Kuna olin uutele tutvustele avatud, siis mõtlesin: miks mitte! Natuke hiljem sikutas sõbranna mind varrukast ja ütles: «Kuule, see on ju Martin Saar!» Vaatasin uuesti ja tundsin ära mehe, kes mind juba aastaid tagasi Kroonika lehtedel ahhetama oli pannud.
 
 
Martin: Läksin sel õhtul stuudiost koju, olin väsinud, aga kuna tee peale jääb Hollywood ja ma olin juba paar kokteili teinud, siis astusin igaks juhuks sisse.
 
Juhtus see, mida ma kõige vähem oskasin oodata. See oli armastus esimesest silmapilgust! Kojumineku plaan sai ümber mängitud ja ma kutsusin Kati oma stuudiosse järelpeole.
 


Loe edasi värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles