Revo Jõgisalu mälestuskontsert toimub 7. oktoobril Rock Cafes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Revo Jõgisalu
Revo Jõgisalu Foto: Annika Erg

7. oktoobril meenutavad varalahkunud räppar Revo Jõgisalu muusikutest sõbrad mälestuskontserdiga, mis leiab aset Rock Cafes. Kontserdil astuvad üles No-Big-Silence, Pedigree, Evestus, Me, Myself and I, 3 Pead, Põhjamaade Hirm, Reket, Slide Fifty, RLV Massive, Def Räädu, Atso (Metsatöll), Noizmakaz, Nitrous, Carlos Ramirez, Switch ja paljud teised. Pileti müügitulu läheb Revo nimelisse heategevusfondi.

Mälestuskontserdi korraldaja Henry Kõrvits ütles, et esinema kutsuti bändid, kes Revot inspireerisid ja kellega Toe Tag ühist ajalugu jagab. «Näiteks No-Big-Silence oli bänd, kes meid, noori muusikuhakatisi oma plaadiesitlustuurile kaasa võttis. Aga ka spetsiaalselt selleks ürituseks kokku tulev Switch, kellega siis veel täiesti tundmatu ja tegelikult ka olematu Toe Tag oma esimesed lavalised ülesastumised tegi,» rääkis Kõrvits, lisades, et esinejate seas on nende endi plaadifirma Legendaarne Recordsi artistid ja paljud sõbrad, tuttavad ning toredad inimesed.

Revo mälestuskontserdi piletitulu läheb temanimelisse heategevusfondi. «Oleme siis hetkel loomas MTÜ kaudu fondi, mille eesmärgiks on eelkõige aidata peresid, keda on tabanud ränk õnnetus, olgu see siis pereliikme haigus või mõni muu kurb juhtum,» ütles Kõrvits. «Samuti hakkame tegelema ennetustegevusega noorte seas, et kommunikeerida neid terviseohtude eest. Nii et kõik, kes kohale tulevad saavad piletiraha näol teha annetuse sellesse fondi,» lisas ta.

Rock Cafe uksed avatakse kell 21.00, piletid hinnaga 6 € on müügil uksel. Kogu piletitulu läheb Revo nimelisse heategevusfondi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles