Sten-Erik Jantsoni ja Ithaka-Maria Rahula armuafäär kogub tuure

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lugeja vihje: Sten-Erik Jantson ja Ithaka-Maria on igal peol teineteise käevangus ja süles...
Lugeja vihje: Sten-Erik Jantson ja Ithaka-Maria on igal peol teineteise käevangus ja süles... Foto: Lugejapilt

«Sten-Erik Jantsoni ja Ithaka-Maria Rahula armuafäär muutub aina tõsisemaks. Seda tõestab ka nende vägev flirtimine ühel hiljutisel peol,» kirjutab Elu24 tähelepanelik lugeja, kes on saatnud oma sõnade kinnituseks ka mobiiliga tehtud foto armuvalus paarikesest.

Samasuguse foto, kus Ithaka Maria on mehe õlale nõjatunud, hoiab tema lõuga kinni ning näitab Jantsonile keelt, on saanud ka Õhtuleht.

Abielunaine Ithaka Maria jäi pilti kommenteerides lakooniliseks: «Steniga oleme sõbrad ja hea läbisaamine peaks olema ju sel puhul täiesti ootuspärane! Suhted on meil nii oma lähedastega kui ka omavahel klaarid,» selgitas Ithaka ning lisas, et nende vahel ei ole midagi intrigeerivat toimumas.

Ka Sten-Erik Jantson lükkas kuulujutud ümber. «Saan Ithaka Mariaga väga hästi läbi, oleme ammused sõbrad, kuid mingit suhet meil ei ole ja me ei seksi!» rõhutas Jantson.

Muuseas, ka aastal 2008, TV3 jõulupeol, võis näha Ithaka Maria Rahulat ja näitleja Mait Malmsteni otse külaliste silme all teineteist kirglikult silitamas ja embamas.

Mait polnud toona pealtnägijate sõnul õrnustega kitsi ning püüdis veetlevat lauljannat iga hinna eest ära rääkida.

Näitleja hoidnud oma käsi õrnalt ümber Maria ning lõpuks oli paarike ennastunustavalt suudelnud.

Mait, kelle abikaasa on näitlejanna Harriet Toompere, jäi tol korral juhtunut kommenteerides kidakeelseks ning põhjendas ootamatult lahvatanud kirelõõma lihtsalt purjus inimese ebaadekvaatse käitumisena.

Ka Maria nentis, et tegu oli vaid ülemeeliku vallatusega.

1997. aastal abiellus Ithaka-Maria klahvpilimängija ja laulukirjutaja Tomi Rahulaga ning aastal 2002 sündis nende perre tütar Agathe Vega.

Tänavu juunis rääkis lauljatar Buduaarile oma 14-aastasest õnnelikust abielust, öeldes, et ülim õnn on see, kui leiad üles oma teise poole ning tunned, et rohkem otsida pole vaja.

Petmise kohta lausus Ithaka järgmist: «Petta, see tähendab astuda ühiste väärtuste ja kokkulepete kallale! See on õnnetus mõlemale poolele mitmest aspektist. Küsimus ei ole andestamises, vaid selles, mida iseendas ja suhtes ära lõhutakse.»

«Mingeid asju lihtsalt ei paranda kunagi ja siinkohal ei tööta, et kõik, mis ei tapa, teeb tugevaks. Lihtsam on mitte petta, kohe kindlasti! See ei tohiks väga raske olla, kui hinnatakse adekvaatselt nii enda kui ka partneri vajadusi ja individuaalsust,» rääkis lauljatar.

Kaunilt öeldud, aga mida arvata siiski seda seksi ja intiimsust tihkuvat fotot vaadates?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles