Annely Peebo ja Mart Sander kohtuvad esmakordselt!

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ainulaadse koosseisu idee keerles juba 10 aastat tagasi kui Annely ja Mart pidid esialgse plaani järgi Eurovisioonil kohtuma
Ainulaadse koosseisu idee keerles juba 10 aastat tagasi kui Annely ja Mart pidid esialgse plaani järgi Eurovisioonil kohtuma Foto: muusikaagentuur.ee

Annely Peebo ja Mart Sander kohtuvad esmakordselt! Seda siiski lavalise koosluse mõttes ning jõulukontsertidel, mis toimuvad üle Eesti. Kontserdid toimuvad Jõhvis, Pärnus, Tartus ning Tallinnas 15.-19. detsembrini.

Ainulaadse koosseisu idee keerles juba 10 aastat tagasi kui Annely ja Mart pidid esialgse plaani järgi Eurovisioonil kohtuma. Nüüd on aga hea võimalus leida lavaline energia koostöös Bel-Etage Swingorkestriga, sest jõulumuusika svingorkestri saatel on kindlasti midagi erilist.

 
“Meil on suur rõõm esineda meie tuntuima ja hinnatuima metsosopraniga, kellega koostööd ootame pikisilmi juba mitmeid aastaid ning usume, et suudame tuua publikuni pisut hoogsamat muusikalist valikut kui ehk tavapäraselt”, ütleb Mart Sander.

 

Partnerid teavad ja tunnevad üksteist juba kaua ning seega on kõigil hea võimalus osa saada põnevast kontsertelamusest, sest lisaks traditsioonilistele jõululugudele on kavas kindlasti ka mõni üllatus.

 

Rahvusvaheliselt hinnatud Annely Peebo
elab ja töötab Viinis ning võitis rahva südame ligi kümme aastat tagasi kui astus miljonite televaatajate ees üles Eurovisiooni saatejuhina. Viimastel aastatel on Annely jõulude ajal leidnud aega kontsertideks Eestis. Lisaks on välja antud jõuluplaat “Jõulureis läbi ajastute”.

 
Mart Sander on üks mitmekülgsemaid artiste Eestis, sest lisaks dirigeerimise ja klaverimängu oskusele teame teda ka andeka laulja, näitleja, maalija, lavastaja ja kirjanikuna.

 
Bel-Etage Swingorkester (Swing Band) on Mardi poolt loodud professionaalne kollektiiv, mille ühine ajalugu ulatub aastasse 2000.

 

Kontsertide piletid on müügil üle Eesti (Piletilevi ja Ticketpro). Piletite arv on piiratud.

 Korraldaja: Eesti Muusikaagentuur

www.muusikaagentuur.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles