Vaata, millisel tuntud Eesti mehel on seksikaim rannavorm (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kasearu.
Kristjan Kasearu. Foto: Instagram

Eestis on sel aastal imeilus suvi ja veelgi enam on Eestimaad õnnistatud ilusate inimestega, kes igal aastaajal rohkesti silma- ja meeleilu pakuvad. 

Kristjan Kasearu (32) 

Pärnus sündinud laulja ja näitleja peaks suisa suvepealinna eeskõnelejaks hakkama. Nii eeskujulikku rannavormi oleks patt tähelepanuta jätta.

 

I belong to the sun and the sea!

A post shared by Kristjan Kasearu (@kristjankasearu) on

JUSS HAASMA (32)

Lisaks näitlejaks ja muusikuks olemisele on ta isaks kahele imearmsale pisitirtsule. Nende südamlik ja lähedane omavaheline side paneb meid sulama, samamoodi kui õues liiga kauaks kätte ununud jäätise. Juss armastab eksootilisi paiku ja sooja kliimat, loodetavasti on tänavune suvi pakkunud talle piisavalt suvenaudinguid ka kodumaal.

UKU SUVISTE (36)

Nii Eestis kui USA's haridust omandanud Uku on andekas laulja ja muusik. Omapärase hääletämbri ja lõikavalt siniste silmadega mees, on alati jumekas ja supervormis. Klaverimängijana oskab ta oma austajate jaoks vajutada nii mõnelegi õigele nupule..

 

#sombreroman #puuraphotography

A post shared by UKU SUVISTE (@ukusuviste) on

ROLF ROOSALU (36)

Tartus sündinud laulja, kellel ette näidata uhke resümee. Muusikalid, telesaated, sooloprojektid! 2008. aastal pälvis ta auhinnagalal «Kuldne Plaat» Eesti ilusaima artisti tiitli. Seda raamitud auhinda kasutab ta, muide, koogialusena.

 

That weather...

A post shared by ROLF ROOSALU (@rolfroosalu) on

 

When the door is closed, window might be an option

A post shared by ROLF ROOSALU (@rolfroosalu) on

KASPAR KOLK

Youtuber ja muusika tegemist katsetanud Kaspar hullutab sadade Eesti noorte tüdrukute päid läbi oma Instagrami ja Youtube'i kanali. Aasta alguses võttis noormees end käsile ning võttis vastu väljakutse, kus 8 nädalaga end treeningu ja õige toitumise abil paremasse vormi viis. Tundub, et õnnestus!

 

We don’t play, boy!

A post shared by ♛ KKPALMY ♛ (@xopalmy) on

JESPER PARVE

Jesper on teatud mõttes nagu meessoost variant Mallukast. On temagi niinimetatud «staarblogija». Nüüdseks on ta pigem siiski kirjanik - eelmisel aastal avaldas ta meestele orienteeritud eneseabiõpiku «Mees» ning koos Margus Vaheri ja Eero Spriidiga peetakse leongusarja «Mida mehed tegelikult tahavad» ning lisaks pereisaks olemisele, on ta ka väga heas vormis ja sümpaatne mees.

UKU AROP (29)

Oma räpikarjääri edukaimad sammud tegi ta nime all Suur Papa, nüüdseks on kõik harjunud, et noormehe esinejanimi on Arop. Kadriorus sündinud ja elu esimesed aastad veetnud Ukust on saanud Eesti üks hinnatumaid MC'sid Eestis. Sel suvel võttis ta vastu ka surfi-väljakutse ja õppis purjelauaga sõitma. 

 

Come float with me down here #arop #poeg #grammilinnrecords

A post shared by Arop (@ukuarop) on

TANEL PADAR (37)

Tanel Padari šarm kiirgaks läbi isegi pommivarjendist. Raju elustiiliga rokkstaar tegi mõned aastad tagasi oma elus drastilise muutuse - läks ülikooli ja pühendas end tervislikule elustiilile. Nüüd on Tanelil ka imekaunis ja sportlik kihlatu Lauren, kelle kõrval aktiivset ja positiivset elustiili ilmselt raske hoida pole.

 

Suvest tuleb viimast võtta.

A post shared by Tanel Padar (@tanelpadar) on

JUHANI SÄRGLEP

Reisiblogija ja -armastaja Juhani on leidnud koos elukaaslase Katriga viisi kuidas oma kirg maailma vastu elukutseks muuta. Üheskoos moodustavad nad muinasjutulise terviku ning nende postitatud puhkusepildid ei tundu vahel isegi reaalsed. Oma teekonnal läbi maailma otsivad nad eelkõige mõnusat paika, kus peatuda ja aega veeta. 

RENE KÖSTER (28)

Drag-queen ja underground superstaar Rene Köster ei häbene kübekestki iseendast. Ja meil on selle üle ääretult hea meel!

 

Sooviksin siinkohal kõigile imeilusat ja erakordselt tolmuvaba jaanipäeva ?

A post shared by Rene Köster (@k6sterx) on

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles