OHTLIK! Levib uus ja tappev internetitrend

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Drake.
Räppar Drake. Foto: Evan Agostini / Scanpix

Tundub justkui et igal aastal alustab Internetis keegi uue trendiga, mis inimeste, eriti tähelepanu otsivate noorte, seas kulutulena populaarsust koguma hakkab ning mida teised kopeerida tahavad. Üheks selliseks järjekordseks trendiks on muusikasaatel autost välja hüppamine.

Aga nad ei hüppa niisama autost välja, vaid teevad seda Kanada mustanahalise räppari Drake'i uue laulu «In My Feelings» saatel ja tõttu.

Drake avaldas juunikuus albumi «Scorpion», mille peal oli laul «In My Feelings», mis algatas tantsutrendi, milles on kaasa teinud nii tavainimesed kui kuulsused.

Ühe tuntud inimesena on trendiga kaasa läinud näitleja Will Smith, kes tantsis Drake'i muusika saatel silla peal.

Aga Will Smith ei viinud asja nii kaugele nagu teised inimesed.

Tantsufenomi algatas Instagrami kasutaja The Shiggy Show, kes heledat Reeboki kostüümi kandes tantsis tänaval Drake uue nr 1 laulu järgi.

 

#Mood : KEKE Do You Love Me ? ??? @champagnepapi #DoTheShiggy #InMyFeelings

A post shared by Shoker? (@theshiggyshow) on

Kuid tavainimesed sai kiiresti aru, et niisama auto kõrval või tänaval tantsimine neile palju tähelepanu ei too, seega oli vaja midagi muud välja mõelda. Nüüd on saanud populaarseks see, kui inimesed lasevad ennast filmida samal ajal kui raadiost mängib Drake'i laul, nad teevad ukse lahti ja astuvad liikuvast autost välja. 

Aga nagu Mashable portaal teeb selgeks, siis autodest muusika saatel väljaviskumine ei ole osa väljakutseks. Väljakutse eesmärgiks on «In My Feelings» laulu saatel oma tantsuoskuste näitamine. Ainuke asi, mida need inimesed teevad on muusika saatel autost väljahüppamine.

Tõsiselt keegi viga ei ole saanud, aga kui nii edasi teha, siis küll keegi saab. 

Interneti trendide järgimisel ei ole midagi viga, küll aga ei tohi sellega liiale minna. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles