Endine Beyoncé bändikaaslane läks vaimuhaiglasse

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michelle Williams
Michelle Williams Foto: Jerod Harris / AFP

Endine «Destiny's Childi» liige, sama bänd, kust Beyoncé tulle tiibasesse sai, Michelle Williams läks vaimuhaiglasse, et enda depressiooni ravida.

Allikad ütlesid TMZ-le, et Williamsit ravitakse Los Angelese lähedal asuvad kliinikus, kus on juba mõned päevad veetnud. Michelle on enda vaimsetest probleemidest rääkides väga avatud olnud, rääkides sellest ka eelmisel aastal «The Talk» jutusaates.

Laulja tegi teisipäeval avalduse, milles ütles: «Juba aastaid ma olen tegelenud sellega, et suurenda inimeste teadlikust vaimse tervise kohta ning julgustada inimesi abi otsima minna, otsida toetust ja julgust inimestelt, kes sind armastavad ja hoolivad sinu heaolu eest.»

Beyonce.
Beyonce. Foto: Instagram / Instagram

Williams jätkas: «Täna seisan ma siin uhkelt, õnnelikult ja tervelt teie ees kui keegi, kes alati üritab olla eeskujuks ning kes väsimatult seisab nende eest, kes vajavad abi.»

Williams sai kokku enda kahe endise bändikaaslase Beyoncé ja Kelly Rowlandiga aprillikuus toimunud muusikafestivali Cochella raames. See oli esimest korda üle mitme aasta naistriol koos esineda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles