Võõraste naiste suudlemise ees Tom-Olaf hirmu ei tunne

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom-Olaf Urb
Tom-Olaf Urb Foto: Anu Hammer

Mõne nädala eest lõi teiste meeste seas silm särama ka näitleja Viire Valdma ja laulja Toomas Urbi pojal Tom-Olafil (26) – kuulutus, kus pakutakse tööotsa üle 25-aastasele mehele, kelle ülesandeks on suudelda kümne näitlejatariga, ei saagi ühtegi heterohärrat külmaks jätta, vahendab Kroonika.


 

Tegemist on üleilmse konkursiga, mille käigus tuntud vermutivillija Martini otsib uut reklaaminägu, vahetades välja senise George Clooney.

Tom-Olafil, kes ka end üles andis, on siiani tihedas konkurentsis hästi läinud – kauem kui nädala on ta kõikunud riikide arvestuses esimese ja teise koha vahel!

«Pikka mõtlemist osalemise üle ei kaasnenud,» seletab Tom-Olaf. «Sellised aktsioonid juhtuvad kord elus ja ma ei tea kedagi, kes võidu puhul peaauhinnast (150 000 ?) ära ütleks.»

Võõraste naiste suudlemise ees Tom-Olaf hirmu ei tunne.

«Suudlemine peaks toimuma ikkagi ainult võidu korral. Aga hüpoteetilise võidu korral teeksin ma kõigepealt ennast nendele võõrastele naistele tuttavaks ja siis ehk kaob ka hirm enda huultega nende põski puudutada.»

Esimene suudlus on Tom-Olafil hästi meeles

«Kunagi lapseeas pidin mängu käigus musi tegema naabritüdrukule, kuid lõin põnnama. Tahtsin, aga ei julgenud. Tegin lõpuks käelabale musi ja puudutasin pärast käega tüdruku huuli.

Täpset aastat ei mäleta, aga viisteist aastat on sellest vähemalt möödas.»
Tom-Olafit saad sammukese võrra võidule lähemale aidata, kui liitud Facebooki rakendusega Martini Kisser Casting ja annad seal oma hääle!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles