Kunstikooli avaaktusel joonistati ilusat Viljandit

Sakala
, sakala@sakalakirjastus.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurelt ühispildilt paistab selgelt, et pisikeste kunstnike lemmikmotiiv on vana veetorn.
Suurelt ühispildilt paistab selgelt, et pisikeste kunstnike lemmikmotiiv on vana veetorn. Foto: Annika Mändmaa

Uus õppeaasta on alanud ka Viljandi kunstikoolis. Kooli direktor Kristjan Mändmaa tutvustas kooliaasta avaaktusel väikestele kunstihuvilistele nende tulevasi õpetajaid. Muusika ja tantsuga rõõmustasid kohalviibijaid kultuuriakadeemia tudengid ja Eve stuudio lapsed.

Tervitusi tõid külalised Viljandi linnavalitsusest, kunstiõpetajate maakondlikust aineühendusest ja teistest kunstikoolidest. Õhtu lõpuks joonistasid lapsed üheskoos hiigelsuure pildi «Mis mulle Viljandis meeldib».

Kunstikool on maakonna suurim kunstiõppeasutus, kus alustas kooliteed üle saja õpilase vanuses 7—70 aastat. Põhiõppe erialad on joonistamine, maal, vormiõpetus ja kompositsioon. Uuenduslikuna pakub kunstikool täiendusõppekursusi. Enim huvi on tuntud digifotograafia, veebidisaini, arhitektuuri ja ruumikujunduse ning animatsiooni vastu.

«Kui leidub piisavalt osalejaid, saame avada kursuse ükskõik missugusel kunstierialal,» rääkis kooli direktor Kristjan Mändmaa. «Võtke meiega julgesti ühendust ja andke oma soovidest teada.»

Uusi õpilasi oodatakse veel kogu septembrikuu jooksul. Kui huvi on suur, võib tulla ka oktoobris. Registreeruda saab kursustele aasta läbi. Õppetöö Viljandi kunstikoolis jaguneb kolmeks trimestriks.

Rohkem teavet saab aadressil info@viljandikunstikool.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles