Arnold Schwarzenegger: Donald Trump nägi Putini kõrval välja nagu märg makaron

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger Foto: Michael Kovac/AFP/scanpix

Endine California kuberner ning märulistaar Arnold Schwarzenegger kritiseeris esmaspäeval USA president Donald Trumpi tema häbiväärse pressikonverentsi pärast koos Vladimir Putiniga.

«President Trump, ma nägin just sinu pressikonverentsi koos president Putiniga, ja see oli häbiväärne,» rääkis Arnold Schwarzenegger pärast seda, kui kaks riigipead kohtusid Soome pealinnas, vahendas Global News Kanada.

Schwarzenegger, kes oli vabariiklaste partei esindajana California kuberner ajavahemikul 2003-2011, ütles Twitteri videos, et Trump käitus Putini kõrval nagu väike fännipoiss.

USA president Donald Trump, esileedi Melania Trump, Vene president Vladimir Putin.
USA president Donald Trump, esileedi Melania Trump, Vene president Vladimir Putin. Foto: Alexei Nikolsky / AP/Scanpix

«Sa seisid seal nagu väike märg makaron, nagu väike fännipoiss. Ma küsisin endalt korduvalt, millal sa temalt autogrammi või selfie't või midagi sellist küsid,» rääkis austerlane.

Arnold Schwarzenegger jätkas: «Ma pean silmas, et sa müüsid selle pressikonverentsiga maha meie luureagentuuri kogukonna, meie õiglussüsteemi, ja mis kõige hullem, meie riigi. Sa oled Ameerika Ühendriikide president. Sa ei peaks seda tegema. Mis sul viga on? Mis juhtus Ronald Reagani tugevate sõnade ja tegudega? Ta seisis Berliini müüri juures ja ütles: «Härra Gorbatšov, tõmba see müür maha!».»

«Mis selle kõigega juhtus?» küsis Schwarzenegger video lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles