Suured saadikud: Dennis Rodman tahab Kanye Westi Põhja-Koreasse viia

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dennis Rodman
Dennis Rodman Foto: Kim Kwang Hyon / AP/Scanpix

Põhja-Korea liidri suur sõber Dennis Rodman sõnas, et tema sooviks on Aasia riigi diktaatorile tutvustada muusikut Kanye Westi, kes hiljuti sõnas, et endine korvpallur on tema suur inspiratsioon.

Kohtumine võib aset leida juba septembris, mil Rodman plaanib uuesti Põhja-Koreasse reisida. Rodman tunnistas, et West võiks tema reisikaaslane olla pärast seda, kui räppar säutsus, et endine Chicago Bullsi mängumees on tema suurim inspiratsiooniallikas, kirjutas Fox News.  

Kanye West.
Kanye West. Foto: MARIO ANZUONI / REUTERS

«Ma tean, et minu agent helistas mulle ja ütles, et Kanye West mainis mind. Ma vastasin selle peale, et see on lahe,» rääkis Rodman Us Weeklyle. «Ma arvan, et ta on suur Chicago Bullsi fänn. Ma arvan, et ta austab mind minu vaadete ulatuses. Ja Kanye teeb üle terve maailma head tööd ja ma austan teda ka.»

Ta lisas: «Seega, loodetavasti ühel päeval me saame kokku ja teeme teatud asjades koostööd. Ja teate mis, ma võtan Kanye Westi endaga Põhja-Koreasse kaasa.»

Rodman loodab, et ta saab Kim Jong Uni külastada juba septembris ja loodab, et Pyongyangi külastamine on Westile uue albumi inspiratsiooniks.

Kim Jong-un Põhja-Korea põllumajanduse arengut inspekteerimas.
Kim Jong-un Põhja-Korea põllumajanduse arengut inspekteerimas. Foto: KNS / AFP / Scanpix

«Kui uks on septembris avatud, siis ma kutsun Kanye Westi endaga Põhja-Koreasse kaasa. Kui ta tahab sellest uut albumit teha, siis ta võib seal veeta kuus kuni seitse päeva ja ta näeb, mis seal toimub,» sõnas Rodman.

Rodman sai Kimiga headeks sõpradeks pärast mitut külaskäiku Põhja-Koreasse 2013. aastal. Endine korvpallur sai isegi süles hoida Kimi vastsündinud tütart, keda ei olnud enne seda maailmale näidatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles