Birgit ja Uku annavad täna Tallinnas öökontserdi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Birgit Õigemeel ja Uku Suviste
Birgit Õigemeel ja Uku Suviste Foto: promo

Kuna täna, 12. detsembril Tallinnas Jaani kirikus kl 19 toimuv Birgit Õigemeele, Uku Suviste ja ETV Lastekoori jõulukontsert «Ilus aeg» on väljamüüdud, otsustasid korraldajad suure nõudluse tõttu lisakontserdi kasuks, mis toimub samal päeval tund pärast esimese kontserti, algusega kl 21.30.



«Algul kartsime, et ehk on algusaeg pisut liiga hiline, aga samas hilisõhtune jõulukontsert ilusas kirikus on ju väga romantiline,» kommenteeris Birgit Õigemeel.



Birgit Õigemeele, Uku Suviste ja ETV Lastekoori jõulualbum „Ilus aeg“ on juba kolmandat nädalat Eestis enimmüüdud plaat.



Kontsertidel tulevad ettekandele kõik albumil kõlavad lood, millest lõviosa moodustavad klassikalised jõululaulud («Jõulukell», «Talvevõlumaa», «Vaikselt sajab lund» jne.) pisut kaasaegsemas võtmes. Kontserdikavasse mahuvad ka teised ja veidi vähemtuntud kaunid jõululaulud.



Kontserdil astuvad lauljad ja koor lavale koos saateansambliga koosseisus Toomas Laur (kitarr), Ivo Vanem (klahvpillid), Kalle Tetsmann (basskitarr) ja Indrek Tetsmann (trummid), külalisena teeb kaasa Yoel Eladio Terry Cabrera (Kuuba) flöödil ja saksofonil.




Kommentaarid
Copy
Tagasi üles