Sa ei usu oma silmi! 6 kõige veidramat vandenõuteooriat prints Harry ja Meghani abielu kohta (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meghan Markle ja Prints Harry.
Meghan Markle ja Prints Harry. Foto: SCANPIX

Väljaanne The Sun on pannud ritta kuus kõige kentsakamat vandenõuteooriat, mis ealeski prints Harry ja Sussexi hertsoginna abielu kohta on välja mõeldud. Loe ja saad teada, kas prints Harry on ikka inimene või äkki on tema puhul tegemist hoopis... sisalikuga? 

Internetirahva kujutlusvõimel ei ole piire, kui asi puudutab äsja abiellunud kuninglikku paari. Erinevad teooriad puudutavad teemasid, et Meghan on tegelikult üldse robot ning briti linateos «Armastus on see» ennustas ette nende suhet.

Meghan Markle on robot

Kui internetis hakkas levima video «Meghanist», kes istus briti telesaate «Britain's Got Talent» publiku hulgas – liigutamata oma nägu, silmi või suud – läksid mõned fännid lausa pöördesse. 

Tegelikult on asi lihtne: Meghan Markle on siiski tõeline ja funktsioneeriv inimene ning rahva seas istunud «Meghan» oli vaid Londoni Madame Tussauds' vahakujumuuseumi promotöö. 

«Armastus on see» ennustas nende suhet ette

See teooria pöörleb filmi kahe noore tegelase Sami ja Joanna ümber. Mõned fännid usuvad, et Meghan ja prints Harry on versioonid neist täiskasvanutena.

Filmis leinab väike punapäine poiss oma ema – mis on ilmselgelt miski, mida ka prints Harry on kahjuks pidanud kogema.

Lisaks sellele on Sam filmis eriti vaimustunud Joanna talendist (kes on filmis suurepärane laulja), mis on üpris sarnane Meghaniga, kes on andekas Hollywoodi näitlejanna. 

Prints Harry ja Meghan tahavad Ameerika Ühendriike üle võtta

Kui Harry ja Meghan teatasid esimest korda oma kihlusest, tuli Twitchy.com toimetaja Greg Pollowitz välja omamoodi teooriaga, mille keskne idee põhineb sellel, et nende suhe on loodud vaid selleks, et Ameerika Ühendriike üle võtta.

«Prints Harry lastest saavad ameeriklased,» kirjutas ta. «Mis siis, kui üks neist kasvab üles ning saab presidendiks, olles samal ajal ka trooniliinil? Britid mängivad pikalt ette, aga see on tark tegu. Nad tahavad Ameerikat tagasi ja nii nad seda ka saavad.»

Muidugi neelas internet selle säutsu alla ning rahvas hullus. Pollowitzi säutsul on nüüdseks üle 130 000 jagamise ning sellest tulenevalt usuvad mõned, et Meghani ja Harry suhe sai loodud vaid selleks, et Suurbritannia saaks USAd tagasi nõuda. 

Prints Harry on «kujumuutjast sisalik»

Eelmisel aastal väitis David Icke, kes on vandenõuteooriate kuningas, et kuninganna Elizabeth II on kujumuutjast roomaja. 

Ta on täiesti veendunud, et briti kuninglik perekond pärineb roomajate vereliinist väljastpoolt kosmost. Lisaks usub ta, et on salaselts, kuhu kuuluvad kuninglikud pered, mõned poliitikud ja suurkompaniide juhid, kes demokraatliku valitsuse maski all tegelikult kogu maailma juhivad.

Ta arvab, et selle «salajase seltsi» liikmed on kõik roomaja-inimese hübriidid.

Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan.
Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan. Foto: Nils Jorgensen/Capital Pictures / JOR/Capital Pictures

Meghan Markle on salaagent

Selle kuulujutuga alustas näitleja Paul Bettany, kes andis intervjuu USA telesaatejuhile Jimmy Fallonile.

«Arvan, et Meghan Markle võib olla USA valitsuse salaagent,» tunnistas ta. Näitleja ei avaldanud küll põhjust, miks ta nii arvab, ent usub, et asjasse on segatud ka Piers Morgan.

«Ta isa lavastas fotod, see oli tehtud inimeste eksitamiseks. Ma usun, et ka CIA on asjasse segatud. Arvan, et asjaga on seotud ka Piers Morgan.»

Meghan Markle ja prints Harry.
Meghan Markle ja prints Harry. Foto: JWMAL2 / MEGA

Harry ja Meghani abielu oli ameerika telesarja «Suits» jaoks loodud teemaliin

Kui Kensingtoni palee tegi mõni päev enne pulmapidu Meghani pruutneitside nimed avalikuks, kaotasid telesarja fännid ühe väikese detaili tõttu aru.

Meghan Markle'i mõlema ristitütre perekonnanimi on Litt, mis on täpselt sama perekonnanimi, mis ka sarjas oli Meghan Markle'i tegelase bossil – Louis Litt.

Kokkusattumus? Sarja fännid seda ei usu. Nemad arvavad, et kogu pulm (ja fakt, et Kate ja Will said äsja poja vanemateks, kellele panid nimeks Louis) on kõik telesarja turunduskampaania.

Hea lugeja, kommenteeri ja anna teada, milline vandenõuteooriatest oli sinu arvates kõige veidram?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles