ELU24 TANTRAFESTIVALIL: kristallid, sekstool ja rohkelt rahvast ehk vaata, mis seal ikkagi sünnib

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

17.–22.juulil toimub Tallinna lähedal asuvas puhkekeskuses tantrafestival High of Life. Elu24 käis kohapeal vaatamas, mida see üritus enesest ikkagi kujutab ning milliseid inimesi seal kohtab. 

Sel aastal juba kolmandat korda toimuv festival keskendub tänavu tantristlike suhete ja seksuaalsuse õpetamisele, teadmisi annavad edasi õpetajaid, kes pole varem Eestis käinud, ent ka tantrasõpradele juba tuttavad näod. 

«Tantrafestivali eesmärk ongi tantrat tutvustada. Tantra iseenesest on väga iidne teadus, mille eesmärk on inimese enese areng, et ta kogeks elus rohkem. Kogeks elu sügavamalt, kaunimalt, ilusamalt. Kogeks sealhulgas ka sügavamalt armastust ja intiimsust,» rääkis festivali peakorraldaja Karolin Tsarski Elu24-le.

Meeleolu festivalil oli meeldiv. Ilm oli ilus, värske õhk ning vähemalt päevavalguses oli rahvas üpris tagasihoidlik, pigem nokitseti omaette või väikestes gruppides.

Muidugi pole võimalik jätta mainimata esiti tavalise lamamistoolina tundunud istepaika, mis peakorraldaja sõnade kohaselt tegelikult lausa sekstooliks osutus! (Pilte näed galeriist!) 

Ent eks tantrafestival kipub taas olema sedasorti koht, kuskohas kehtib vanasõna: «Oma silm on kuningas!»

Kui kohale sõita ei taha, vaata kindlasti Elu24 galeriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles