Selgus Uku Suviste esinemise ära jäämise põhjus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uku Suviste
Uku Suviste Foto: Promopilt

James Blunti kontserti soojendusesinajana välja kuulutatud Uku Suviste esinemine jäeti viimasel minutil ära.

Korraldaja teatas sellest avalikkusele viimasel minutil ilma pikema selgituseta.

Alles päev hiljem avas ürituse korraldanud Gunnar Viese vahejuhtumi tagamaad ning tuli välja, et probleem oli seotud lavatehnikaga. «Kuna tegemist oli selle tuuri esimese täismahus kontserdiga, said rekkad ja tehniline personal Tallinnas alles esimest korda kokku. Pidime Ukule ära ütlema, sest nad kartsid lihtsalt oma šõud löögi alla panna,» rääkis Viese Õhtulehele.

Kuna tehnika ülespanek venis, ei riskinud tehnikatiim sellega, et Nokia kontserdisaali lava vahepeal ümber kujundataks ja tuleks taas muudatusi teha. «See kartus oli tegelikult õigustatud, sest nad said oma lavaasjad paika alles 10 minutit enne kella kuute,» paljastas mees.
Kontserdipäeval keeldus korraldaja selgitusi jagamast, kuna ei soovinud, et publiku pahameel Bluntile langeks.«Võib ju selgitada, et tegu on Jamesi tehnilise personali kartusega, aga inimeste pahameel oleks ikkagi olnud suunatud Jamesile.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles