Denzel Washington avaldas tema näitlejakarjääri muutnud hetke

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Denzel Washington.
Denzel Washington. Foto: AFP / Scanpix

Kahekordne Oscari-võitja Denzel Washington avaldas hiljuti antud intervjuus, mis oli see hetk, mis tema näitlejakarjääri muutis.

Denzel Washington reisib praegu mööda maailma, et promoda enda uusimat filmi «Equalizer 2», mis on esimene järjefilm, milles näitleja kaasa lööb.

Washingtoni edule näitlejana on kaasa aidanud tema aastad Broadwayl, mil ta lihvis oma oskuseid teatrilaval. Näitleja aga meenutab ühte tähtsat hetke oma karjääris, mis muutis kogu tema perspektiivi sellest, missugune tema karjäär võiks olla, kirjutas Fox News.

«Ma tegin näidendi nimega «A Soldier's Play», mis oli Pulitzeri võitnud näidend ning mille filmiversioon võitis ka auhindu ja nii edasi, ning ühel õhtul tuli näitleja nimega Sidney Poitier tuli seda vaatama. See oli aastal 1981,» meenutas Washington.

Sidney Poitier
Sidney Poitier Foto: Ap / ScanPix

«Ja ta tuli pärast lava taha ja küsis: kes sa oled? ja ma vastasin, et ma olen Denzel. Ja tema ütles: sa oled head, sa oled väga hea. Raske on kirjeldada, mida see tähendas. Mul on siiani värinad, kui ma sellele mõtlen,» sõnas Washington.

«Ta ütles seda ja ma ma vastasin, et kui sa nii ütled, siis jah,» meenutas näitleja. «See juhtus vanuses, kus midagi vastupidist oleks võinud mind hävitada,» lisas ta lõpetuseks.

Sidney Poitier oli esimene mustanahaline näitleja, kes võitis parima meespeaosatäitja Oscari 1964. aastal.

Denzel Washington võitis Oscarid filmide «Glory» ja «Training Day» eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles