Pamela Anderson pakub kodututele süüa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pamela Anderson
Pamela Anderson Foto: Roni Rekomaa / Lehtikuva / SCANPIX

Tänupühad saabuvad sel aastal Pamela Andersoni ning Las Vegase kodutute jaoks varakult, sest äsjaabiellunud sekspomm kavatseb täna elu hammasrataste vahele jäänud inimestele õhtusööki pakkuda.

Anderson, kes töötab hetkel koos Hollandi päritolu illusionisti, Hans Klokiga tema Las Vegase showdes, pakub ühes kodutute varjupaigas taimetoitlaste õhtusööki osana organisatsiooni «People For The Ethical Treatment Of Animals» (PETA) kampaaniast, et üritada abistada vaestel inimestel paremale järjele saada, vahendab WENN.

«Me tahame, et see koht jääks saladuseks, sest see on tegelikult ainult Pami ja nende inimeste vaheline asi, kellel ta toitu pakub. See ei ole mõeldud fännidele ja autogrammiküttidele,» ütles PETA pressiesindaja Michael McGraw.

«Õhtusöök ise saab olema tõeline piduroog ja Pam, kes on olnud taimetoitlane alates sellest ajast, kui oli teismeline, rõõmustas võimaluse üle pakkuda tervislikumat, lihavaba toitu,» sõnas mees.

«Tänupühade aeg on kodutute jaoks eriti raske ja lisaks on see kalkunite massimõrva aeg. Tänapäeval, kui on olemas nii palju tervislikke ja maitsvaid valikuid, on lihtne valmistada pidurooga, mille üle isegi kalkunid tänulikud on,» lisas Pamela Anderson.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles