SUUR GALERII: Surfilaager meelitas melu nautima ja selgus, kes Eesti tuntud nägudest oli võidukaim

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valgeranna puhkekeskuses toimuv Surfilaager sai kuuma avalöögi ning täna selgitati välja, kellel tuntud nägudest on tulevikku surfimaailmas. Tulevate päevade jooksul tehakse seal veel rohkelt sporti, nauditakse meelelahutust ja head muusikat.

Täna, 21. juulil sai Surfilaagris uhke punkti Borjomi Surf Challenge, kui pealtvaatajate silmade ees võitis riimimeister Arop põneva kolmest voorust koosneva surfi lõppvõistluse. Teisele kohale jäi napilt näitlejanna Sandra Ashilevi ja kolmas koht kuulus Eesti uusimale superstaarile Uudo Sepale.

20. juubelit tähistava Surfilaagri raames toimus surfivõistlus Borjomi Surf Challenge, kus kuus Eesti tuntud avaliku elu tegelast õppisid professionaalse treeneri käe all purjesurfi. Osalejate seas olid riimimeister Uku Arop, näitlejanna Sandra Ashilevi, Eesti uusim superstaar Uudo Sepp, meelelahutusportaali juht Kertu Jukkum, noorpoliitik Raimond Kaljulaid ja näitlejanna Ingrid Margus.  Väljakutse vastuvõtjaid juhendasid ja innustasid võistlusjanused tippsportlased - kahekordne olümpiavõistleja Ingrid Puusta, treener Matthew Rickard, kahekordne maailmameister Martin Ervin, kolmekordne Eesti meister Roland Mik, Eesti meister Gregor Schneider ning Eesti üks parimaid wave-purjelaudureid Kristjan Kiisk. 

«Kogu see võistlus oli lihtsalt nii cool, ma olen väga õnnelik selle võimaluse eest. Surfamine on üks lahedamaid tegevusi, millega suvel tegeleda. Mina jätkan seda kindlasti,» olid Aropi esimesed emotsioonid pärast võitu.

Kolmekordne Eesti meister, Aropi treener Roland Mik kiitis Aropi kiiret õppimisvõimet ja- tahet. «Arop jättis mulle koheselt väga positiivse mulje. Ta hakkas kiiresti sõitma ning oli selgelt näha, et talle meeldib surfata. Meie trennid sujusid suurepäraselt ning usun, et selline hea koostöö viis võidule. Valmistusime korralikult ja mul on hea meel, et kõik laabus hästi.»

Kõik võistlejad kinnitasid, et soovivad surfiga ka edaspidi tegeleda. 

Surfilaager kestab 19.-22. juulini Valgeranna Puhkekeskuses Pärnumaal.

Vaata galeriist, kes tulid kohale ja kuidas võitjad krooniti!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles