VIDEO: USA juutuuber võttis ette eesti musamaastiku: vaata, mida on tal öelda! (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis videost.
Kuvatõmmis videost. Foto: Brian Velez/ Youtube

23-aastane ameeriklasest juutuuber Brian Velez filmis reaktsioonivideo kuulates eesti muusikat. 

Brian kuulas kaamera ees nelja lugu ning avaldas seejärel oma arvamust. Kõige vaimukam on ehk eestlasele kuulata, kuidas ameeriklane eesti artistide ja lugude nimesid hääldab. 

Esimesena võttis mees ette Genka ja Paul Oja loo «Kõik», mis talle täitsa meeldivat paistis. Samuti kiitis noormees ka Genka habet. 

Seejärel oli Briani valikuks Arvo Pärdi «Spiegel im Spiegel». «Kuigi see on väga aeglane, on see väga rahustav,» arvas ameeriklane. Samuti tituleeris noormees Arvo Pärdi Eesti oma Mozartiks. «Ma ei tea, mida öelda. See on hea klassikaline muusika.»

Kolmandana kuulas ta  Metsatöllu lugu «Vaid vaprust», mis noormehele eelnevatest tunduvalt rohkem paistis meeldivat. Ta tunnistas ka, et  metal on üks tema lemmikžanre muusikas. «Mida kuradit, see on suurepärane!» arvas noormees.

Viimasena kuulas Brian Jääääre «Reinkarnatsiooni», mis talle väga meeldis. «Ma tunnen end isegi halvasti, et selle loo pausile panin. See on nii hea,» kommenteeris ameeriklane.

«Eesti! Teil on päris lahe muusika! Ma ei hakka valetama, ma olen teie riiki ja ilusatesse, väikestesse linnadesse armunud,» õhkab ameeriklane. 

Vaata ka videot:


 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles