Sussexi hertsoginna Meghani poolvenna kallim arreteeriti

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas Markle Jr ja Darlene Blount
Thomas Markle Jr ja Darlene Blount Foto: JCTAR / John Chapple / JohnChapple.com / MEGA/Scanpix

Briti Sussexi hertsoginna Meghani poolvenna Thoma Markle juuniori elukaaslane Darlene Blount arreteeriti möödunud nädalalõpul koduvägivalla tõttu.

Politsei võttis 37-aastase Blounti kinni ta elukohas Oregoni osariigis Grants Passis, ta paigutati Josephine’i maakonna vanglasse, kust ta hiljem lubati kautsjoni vastu vabadusse, teatab The Sun.

Meghani poolvend ja ta kallim plaanivad veel sel aastal abielluda.

Grants Passi politsei teatel said nad 21. juuli öösel väljakutse eramajja, kus leidis aset peretüli, mille osalised, Thomas Markle Jr ja Darlene Blount olid joobes. Ähvardamise käigus kasutati ka püstolit.

Thomas Markle Jr
Thomas Markle Jr Foto: LGNOR / LG/MEGA/Scanpix

«Kuna tüli algatajaks ja ähvardajaks oli naine, siis ta arreteeriti ja talle esitati süüdistus vägivallas,» teatas politsei esindaja.

Blount helistas hädaabinumbrile teatades, et ta 51-aastane mees on ohtlik ja võib teda vigastada.

Thomas Markle Jr ja Darlene Blount
Thomas Markle Jr ja Darlene Blount Foto: JCTAR / John Chapple / JohnChapple.com / MEGA/Scanpix

Sündmuskohta saabunud politseinikud ja parameedikud leidsid eest vigastustega naise, kuid parameedikute sõnul oli naine vigastused ise tekitanud.

Politsei pidi  Markle’i ja Blounti kakluse lõpetama ka jaanuaris ning siis arreteeriti mees, kes ähvardas naist tulistada, kuid kinni peeti ka naine.

Kohus määras paarile siis paariteraapia ja nad pidid minema sõltuvusravile.

«Nende kodutülide algatajaks on alati Darlene, kes jääb kiiresti purju. Thomas tavaliselt talub mõne aja naise näägutamist ja rünnakuid, kuid kui ta mõõt saab täis, võib ta relva haarata. Nad on kaks haiget inimest, kes ei oska koos elada, kuid ka mitte lahus olla. Nad on kaassõltlased, kes üksteise halbu omadusi võimendavad,» teatas Markle’i ja Blounti sõpruskonda kuuluv isik.

Thomas Markle Jr
Thomas Markle Jr Foto: LGNOR / LG/MEGA/Scanpix

Sussexi hertsoginna Meghan on pidanud lisaks poolvenna Thomas Markle Jr tõttu häbi tundma ka isa Thomas Markle’i ja poolõe Samantha Markle’i pärast.

Sussexi hertsoginna Meghan
Sussexi hertsoginna Meghan Foto: Anwar Hussein/SIPA / Anwar Hussein/SIPA/Scanpix

Lisaks soovitas Thomas Markle Jr prints Harryle mitte abielluda ta poolõe Meghan Markle’iga, kuna prints võib seda hiljem kahetseda.

Meghani isa Thomas Markle aga tekitas enne pulma skandaali sellega, et poseeris kõmufotograafile, teenides sellega märkimisväärse summa.

Thomas Markle
Thomas Markle Foto: BRWES / Rachpoot/MEGA/Scanpix

Poolõde Samantha Markle aga on tulnud lagedale avaldustega, milles kritiseerib nüüdset Sussexi hertsoginnat, nimetades teda tõusikuks. 

Prints Harry ja Meghan Markle abiellusid 19. mail Windsori lossi St. George’i kabelis.

Sussexi hertsog Harry ja hertsoginna Meghan
Sussexi hertsog Harry ja hertsoginna Meghan Foto: Pool / Reuters/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles