Mäletad veel menusarjas «Seitsmes taevas» mänginud pesamuna? Vaata, milline näeb ta välja nüüd!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis videost: pildil Mackenzie Rosman.
Kuvatõmmis videost: pildil Mackenzie Rosman. Foto: RoseLyne/ Youtube

«Seitsmendas taevas» peretütar Ruthie Camdenit mänginud Mackenzie Rosman tegi sarjas kaasa aastatel 1996-2007. Armsast lokkispäisest naljahambast on aga ajaga saanud kaunis näitsik. Vaata, milline näeb näitlejatar välja nüüd!

Mackenzie Rosman on nüüd 28-aastane naisterahvas, kes elab üpris tavapärast elu. Peale sarja tegi ta kaasa mõnedes tele- ja filmiprojektidest ning peamiselt oli tegemist õudusfilmidega. 

2013. aastal šokeeris ta avalikkust, poseerides pesuväel meesteajakirjale Maxim. Sellega näitas naisterahvas, et «Seitsmes taevas» on minevik ning tema on suureks kasvanud.

Menusari «Seitsmes taevas» rääkis Camdenite pere igapäevastest toimetustest. Pereisa, reverend Eric Camden (Stephen Collins) ja koduperenaise Annie Camdeni (Catherine Hicks) perekond oli esiti seitsmeliikmeline, kolmandas hooajas kasvas pere kaksikute võrra veelgi.

Mackenzie Rosman 2006. aastal.
Mackenzie Rosman 2006. aastal. Foto: XLNY / Stella Pictures

2015. aastal andis Mackenzie intervjuu väljaandele TooFab, kus tunnistas, et suhtleb jätkuvalt oma teleperega. «Ma hoian kõigiga ühendust,» rääkis ta. «Me oleme küll kõik oma teed läinud, elame oma elu ning sellest on palju aega möödas ja meil kõigil on oma projektid käsil, ent me hoiame siiski üksteist asjadega kursis.»

Vaata ka fotosid näitlejannast nüüd:

 

Rain clouds rolling in... keeping him #Superdry

A post shared by Mackenzie Rosman (@mackrosman) on

 

Not having ANY fun! @randomayhem @bombcityfilm

A post shared by Mackenzie Rosman (@mackrosman) on

 

Love these girls!! #wcw #sistertime #7thheaven

A post shared by Mackenzie Rosman (@mackrosman) on

 

A post shared by Mackenzie Rosman (@mackrosman) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles