Las pildid räägivad: kas seltskonnategelane Liis Lass on lasknud oma rinnapartiid kohendada?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 kollaaž.
Elu24 kollaaž. Foto: Instagram/ Liis Lass

Endine miss ja seltskonnatäht Liis Lass jagab sotsmeedia vahendusel rohkelt pilte oma luksuslikust elust välismaal. Elu24-le tuli vihje naise pikaaegselt Instagrami jälgijat, kes tõstatas küsimuse, kas Lass on lasknud oma rinnapartiid kohendada?

Lass, kes nüüd tegeleb hoopis rahvusvahelisel investeerimisturul ja resideerub Singapuris, on aegade jooksul Instagrami endast ja oma uhkest büstist päris tihti pilte lisanud. 

Kas võib olla, et Lass on lasknud ilukirurgidel suurendada rindu, sest looduse poolt kaasa antud büst teda ei rahuldanud?

Vaata fotosid ja otsusta ise: 

Selle foto postitas Lass Instagrami 2017. aastal, 3. veebruaril. Pildil on seltskonnatähe läbi särgi kumav büst pigem tagasihoidlik.

 

The only intuitive interface is the nipple. Everything else is learned. #tamarindhill

A post shared by LIIS LASS (@liislassofficial) on

Selle foto lisas ta tänavu aprillis ning siin tundub naisterahva büst juba palju lopsakam. Kas on tegu pelgalt hea lõikega kleidiga?

 

Freshly sun kissed - it’s a good feeling! ☀️??

A post shared by LIIS LASS (@liislassofficial) on

Selle foto postitas Lass Instagrami 2017. aastal, 23. septembril. Fotol näitab naisterahvas oma imelist figuuri, ent tundub, et ka tagasihoidlikumat rinnapartiid.

See foto on lisatud tänavu maikuus ning Lassi büst paistab uhkem kui varasematel fotodel. Kas tegu võiks olla näiteks hea rinnahoidjaga?

 

? break in the city’s rooftops #orchard #grandparkorchard

A post shared by LIIS LASS (@liislassofficial) on

Selle foto lisas seltskonnatäht 2017. aastal, 31. juulil. Bikiinides näitsik rabab taas imekauni fotoga, ent taas rinnapartiiga, mis vähemalt pildilt paistab väiksem, kui tema uuematel fotodel.

 

Angry birds ? finally found my match ?

A post shared by LIIS LASS (@liislassofficial) on

Selle foto postitas ta tänavu märtsikuus, kus poseerib samuti bikiinidest. Vaatamata bikiinidele tundub endise missi rinnapartii siin pildil jällegi suurem. Hea nurga alt foto?

 

??? . . . #babalqasr #westcorniche #albateen #abudhabi

A post shared by LIIS LASS (@liislassofficial) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles