Pildid: Blake Livelyst on saanud tõeline pätiplika

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pikkade blondide juuste ja kena näo poolest tuntud näitlejanna Blake Lively on totaalselt muutunud, kuna kehastab uues filmis identiteedikriisis naist.

30-aastasel Livelyl on käsil linateose «The Rythm Section» võtted, milles teda on näha lühikeste pruunide juuste ja kurnatud näoga, teatab news.com.au.

Blake Lively
Blake Lively Foto: FRIDA / MEGA

Iirimaal Dublinis toimuvatel võtetel oli teda näha kandmas lohakat sportlikku riietust, mis võtteid jälginute sõnul andis talle tõelise pätiplika välimuse.

Blake Lively
Blake Lively Foto: FRIDA / MEGA

24. juulil võeti üles nimetatud filmi viimased stseenid. Võtted pidid lõppema juba varem, kuid lükkusid pool aastat edasi, kuna Lively sai 2017. aasta detsembris käevigastuse.

Blake Lively
Blake Lively Foto: FRIDA / MEGA

Uus film põhineb Mark Burnelli romaanil «The Rythm Section»,  mille peategelane Stephanie Patrick kaotab lennuõnnetuses oma pere. Ka tema pidi sellel õnnetuslennul olema, kuid teatud asjaolude tõttu ei olnud.

Naine üritab valu unustada nii narkootikumide, alkoholi kui prostituudiks hakkamisega. Ta kasutab erinevaid identiteete. Prostituudina on ta nimi Lisa ja tal on blondid juuksed, siis tumedapäine sakslannast anarhist ja terrorist Petra Reuter. Mõnikord on ta šveitslannast ärinaine Marina Gaudenzi, ameeriklannast üliõpilane Susan Branch või inglannast ärikonsultant Elizabeth Shepherd.

Blake Lively
Blake Lively Foto: PMMAD / ppmendez / MEGA

Ta koolitatakse agendiks ja selline elu sobib talle kuni ta armub Frank White’i nimelisse mehesse. Ta esitab endale küsimuse, et milline tema tegelastest on armunud. Ka tema ise, tõeline Stephanie või keegi ta alter ego’dest. 

Stephanie Patrickust rääkiv romaan ja film käsitlevad identiteedikriisi ja sellega kaasenda võivat.

Blake Lively ja Ryan Reynolds
Blake Lively ja Ryan Reynolds Foto: FALOS / MEGA

Lively abikaasa, näitleja Ryan Reynolds tegi sotsiaalmeedasse naljapostituse, mille tõdes, et Blake küll enam ta naine ei ole, sest sellist paadialust ta ei tunne.

Blake Lively
Blake Lively Foto: ALBERTO PIZZOLI / AFP
Blake Lively
Blake Lively Foto: Anthony Behar / Anthony Behar/Sipa USA
Blake Lively
Blake Lively Foto: URBRO / MEGA
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles