Skandaalsel kirjanikul Katrin Pautsil on festivalidest kopp ees: I Land Sound võib tore üritus olla, aga kahjuks on sellel ülilolle fänne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Pauts
Katrin Pauts Foto: Instagram

Koolikiusamislugudega tuntuks saanud ajakirjanik Katrin Pauts pahandab seekord sotsiaalmeedias ilkuvate festivalikülastajatega. «Sellistele noortele sobiks kõplamine peedipõllul palju paremini - töölaager paneks aru pähe,» kirjutab ta Facebookis.

Katrin Pauts keelustaks kõik üle ühe päeva kestvad festivalid. «Massi jõud indiviidi üle on lähedalt vaadates nii jälk ja inimsugu madaldav,» leaiab ta. Pauts kardab veel, et varem või hiljem võtavad üritusel osalejad üle ususekti liikmete maneerid.

Kirjanik on teinud juba analüüsi, millised on festivalide kõige tulisemad poolehoidjad. Festivali põhiline tarbija on netiarutelude järgi puberteetik ja keskealine naine. «Suhtumine on radikaalne - kui nurised öise tümmi helitugevuse üle, tahad raudselt tervet festivali ära keelata ja oled üks ilge ja tagurlik element,» on Pauts nördinud.

I Land Sound'i eelviimane päev
I Land Sound'i eelviimane päev Foto: Irina Mägi
Positivus öösel
Positivus öösel Foto: Elu24
Positivus öösel
Positivus öösel Foto: Elu24

«Põhijutt on, et kui festival ei meeldi, tuleb ära kolida. Mitte midagi muud kuulda võtta soovi ei ole,» lisab ta.  «Mida zenimaks promotakse festivali imidž, seda agressiivsemad inimesed osutuvad festivali suurimateks fännideks,» kirjutab Pauts. Introverdid aga kannatavat. «Neile näikse siin ilmas osaks langevat vaid ekstravertide pidevat terrorit taluda, olla pidevalt frustreeritud, väsinud vaikuse puudumisest,» lausub Pauts lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles