Pildid: Donald Trumpi täht kuulsuste alleel peksti kirkaga puruks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA presidendi Donald Trumpi täht Hollywoodi kuulsuste alleel peksti kirkaga puruks. Märkimisväärne on tõik, et see pole esimene kord, kui tema tähe kallal vandaalitsetakse, vahendab Independent.

Donald Trumpile kuuluv roosa täht lõhuti taas pärast seda, mil see 2016. aastal korda tehti. USA väljaannete kohaselt otsib Los Angelese politsei taga sündmuskohalt põgenenud kurjategijat, kes väidetavalt kandis kirkat kitarrikotis.

Ametivõimud jäid tolmust kõnniteed valvama, kus varasemalt oli olnud Trumpi täht. Kuigi seda on ennegi laastatud, pole hävitustöö varasemalt nõnda suur olnud.

Donalt Trump sai oma tähe 2007. aastal ja sellega tähistati Trumpi pikaajalist telesaadet «The Apprentice» («Mantlipärija» - ingl k). Sarja toodeti aastetel 2004-2015.

2016. aastal tähe kallal vandaalitsenud mees väitis, et tahtis tähe oksjonil maha müüa, et toetada naisi, keda väidetavalt Trump seksuaalselt ahistanud on. 

Veel enne seda ehitas üks kunstnik tähe ümber seina, protestides nõnda plaani vastu ehitada Mehhiko ja USA piirile «Trumpi sein».

Trumpi tähte on rikutud varasemaltki mitmel korral ja see on üks 2600 tähest, mis on paigutatud piki Hollywood Boulevardi ja Vine Streeti kulgevat kõnniteed. 

Tänaseks päevaks on Trumpi täht kuulsuste alleel parandatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles