Internetti lekkis üledoosi saanud Demi Lovato hädaabikõne: ei mingeid sireene, palun!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demi Lovato.
Demi Lovato. Foto: Matt Winkelmeyer/AFP/Scanpix

USA näitleja ja laulukirjutaja Demi Lovato viidi teisipäeval uimasti üledoosi tõttu Los Angelese haiglasse, kus ta tänini viibib. Esiti arvati, et tegu oli heroiini üledoosiga, ent naise lähikondlaste sõnul pole tegu heroiiniga.

Nüüd on väljaandeni TMZ jõudnud hädaabikõne, mis paljastab juhtunu kohta rohkem detaile.

Hädaabikõne teinud isik oli rahulik ning täitis kõik dišpetseri poolt antud juhised. Kui kiirabi teele asus, andis dišpetser teada, et nad kuulevad peagi sireene.

Telefonikõnest selgub ka, et helistaja palus seepeale, et kiirabi sireenid välja lülitaksid, tuues ettekäändeks naabrid. Mispeale sõnas dišpetser, et see on kahjuks võimatu.

TMZ andmetel leiti lauljanna tema kodust Hollywood Hillsist, kus talle manustati Narcan'i, mida süstitakse üledoosi korral. Pärast mida toimetati ta kohalikku haiglasse. 

Demi sattus haiglasse pärast öö läbi kestnud pidu, mis algas ühe tema taustatantsija sünnipäeva tähistamisega. Samuti on tänaseks ilmnenud, et popstaar oli narkootikumidega hädas juba nädalaid.

Isegi enne seda, kui ta eelmisel kuul avaldas singli nimega «Kaine», milles laulis ta: «Neile, kes mind kunagi ei hüljanud /Olen sellel teel olnud varem / Palun vabandust, et ma ei ole enam kaine». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles