Viimased fotod enne seda, kui Demi Lovato narko üledoosi sai

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demi Lovato
Demi Lovato Foto: Mark J. Rebilas/USA Today Sports

Avalikuks on saanud pildid, kuidas sõber aitab laulja Demi Lovatol West Hollywoodis asuvast ööklubist laupäeva varahommikul välja tulla. See tuleb vaid kolm päeva enne seda, kui laulja üledoosi sai.

Demi Lovato kandis musti teksaseid ja sinist jakki. Piltidel on näha, kuidas Demi sõber lauljanna klubist välja aitab. Nendega on kaasa ka teine artist G-Eazy.

Demi Lovato
Demi Lovato Foto: Scanpix

«Skyscraperi» laulja esindajad teatasid, et pärast seda, kui Lovato teisipäeval haiglasse toimetati, oli tema pere naise kõrval.

«Demi on ärkvel ja koos enda perekonnaga, kes soovib tänada kõiki armastuse, palvete ja toetuse eest. Osa avaldatud informatsioon on vale ning nad sooviksid kogu aupaklikuse juures privaatsust ja mitte spekulatsioone, kuna tema tervis ja paranemine on hetkel kõige tähtsamad.»

Demi Lovato
Demi Lovato Foto: Scanpix

TMZ teatas varasemalt, et naine leiti enda Hollywood Hillsi kodust teadvuseta olekus ja toimetati Los Angeleses asuvasse haiglasse. Kuigi algsed raportid teatasid, et endine Disney täht tegi heroiinist üledoosi, siis tema sõbrad sõnasid hiljem, et seda narkootikumi ta ei võtnud.

Demi Lovato
Demi Lovato Foto: Scanpix

Elu rippus juuksekarva otsas

Allikad sõnasid TMZ-le, et naine helistas hädaabisse täpselt õigel ajal, sest kui ta oleks veel natuke oodanud, oleks ta surnud. «Ta oleks peaaegu surnud,» ütles allikas, kes viibis sündmuskohal. Demi oli teadvuseta, kui ta leiti teisipäeval pool 12 ennelõunat.

Demi Lovato
Demi Lovato Foto: Scanpix

Keegi Demi Lovato kodus olnud hea inimene oli hädaabisse helistanud ja palunud kiirabil tulla ilma sireenideta, et võimalikult vähe tähelepanu tõmmata. Uute raportide kohasel oli tegu elu ja surma küsimusega ning naine päästeti viimasel hetkel.

Demi Lovato
Demi Lovato Foto: Scanpix
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles