Üledoosi üleelanud Demi Lovato siirdub võõrutusravile

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demi Lovato
Demi Lovato Foto: SCANPIX

Laulja Demi Lovato toimetati sellel nädalal haiglasse, kuna tegi narkootikumidega üledoosi. Nüüd on teada antud, et Lovato siirdub pärast haiglast väljasaamist võõrutusravile.

Perele lähedal seisev isik ütles, et 25-aastase laulja jaoks on haiglast lahkumine praegu turvaline, kuid kõik tahavad kindlad olla, et ta on valmis lahkuma. «Tal läheb hästi, kuid tal hoitakse silma peal,» sõnas allikas. «Üledoos on väga tõsine ning võib põhjustada organite seiskumist,» vahendas Metro allika sõnu.

Demi Lovato
Demi Lovato Foto: Instagram / Instagram

«Talle on oluline, et tema keha paraneks. Tavaliselt on see parim võimalik, mida teha saab. Ning enamus inimesi, kes narkootikume tarbivad, on kindlad, et nad ei saa kunagi üledoosi. Väga kerge on edasi tarbida, kui sa saad lihtsalt õlgu kehitada ja öelda, et kõik on kontrolli all,» lisas allikas.

Demi käis viimati võõrutusravil aastal 2010 ning tähistas märtsis kuus aastat kaine olemist. 

«Demi avaldas sõpradele ja perele, et ta pole enam kaine, kuid töötab sõltuvuse vastu võitlemisega. Kuid Demi kaotas kontrolli,» sõnas allikas Entertainment Tonightile. «Üledoos on Demi jaoks äratus hakata asja tõsisemalt suhtuma ning sõnas enda sõpradele ja perele, et ta püüab teha kõik endast oleneva, et taaskord jõuda tagasi sellesse suurepärasesse aega, kus ta enne libastumist oli.»

Mõned Demi tiimikaaslased märkasid, et naine oli mõned nädalad tagasi halvas olekus ja tahtsid sekkumise korraldada. TMZ väitis, et mitmed sõbrad püüdsid lauljannat aidata, kuid Lovato keeldus igasugusest abist, öeldes, et kõik on hästi.

Demi Lovato
Demi Lovato Foto: Scanpix

Haiglasse sattunud Demi Lovato fännid andsid tema eest ise kontserdi 

Neljapäeval pidi Lovato esinema Atlantic Citys, kuid kontsert ei jäänud tema puudumise tõttu ära. Pühendunud fännid otsustasid ise Lovato kuulsamaid hitte esitada, vahendas MENU.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles