Lahutusrekord? Michael Jordan peab naisele andma 1,8 miljardit krooni!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Jordan
Michael Jordan Foto: Reuters / Scanpix

(Täpsustatud kell 18.47, lisatud viimane lõik) 

Maailma parimaks korvpalluriks peetav Michael Jordan on väidetavalt jõudnud lahutuse asjus naisega kokkuleppele, kuid mees peab välja käima 168 miljonit dollarit ehk ligi 1,8 miljardit krooni.

Lisaks rahale saab Juanita Vanoy Jordan, kellel on juba suhe endast 20 aastat noorema pankuriga, ka seitsme aakri suuruse maalapi Chicago eeslinnas ja kõigi kolme lapse kasvatusõigused.

Michael ja Juanita kohtusid 1984. aastal pimekohtingul ja enne abielu allkirjastasid nad lepingu, mille kohaselt pidi naine lahutuse korral endale saama poole mehe varandusest, kuid nüüd nõudis ta vaid kolmandikku.

Jordani lahutus on väidetavalt maailma kalleim, sest Neil Diamond kaotas naisele 155 ja Steven Spielberg vaid 103 miljonit dollarit.

Kuigi Jordani lahutussummat nimetatakse rekordiks, pidi jalgpalliklubi Chelsea omanik Roman Abramovich Wikipedia andmetel oma naisele lahutuse eest andma 300 miljonit dollarit ehk üle kolme miljardi krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles